R@PP€R Artık ben FIFA'ya diyecek bir şey bulamıyorum... Frikik attım kaleci tuttu ama nerde tuttu bi bakın resimlere :D VE GOL VERİLMEDİ :( :,( :D :D :D Şu EA Sports yapımcıları bi zahmet gidip camdan atlasın :p :p :p :D :D :D :D :D
Dabulu oo herkes böyle ss larla golünün sayılmadığını söylüyor. bari sabit bi konu açılsın fifa2006 da sayılmayan golleriniz diye de tüm herkes bunları orada paylaşsın...
R@PP€R Valla ben yeni aldım FIFAyı ve açıkçası takip etmiyorudum bu bölümü... I zaman istiyorsanız sabitleyin bi konuyu herkes koysun buraya ilginç ss'leri...
VoMiT yaw millet ben romayla 15 maç yaptım 1.ciyim sadece bi kez yenidldim..bi tne kupa maçının ilk ayağında 0-0 berabere kaldım die takımdan kovdular..oyunu güsel yapmışlar ama bunlar yüzünden oyun oynanmaz duruma gelio
R@PP€R Orjinal Mesajı Yazan: onur086 FİFA FALAN SAÇMALAMAIŞ ARKADAŞLAR ORGİNAL CD ALIN BAK HİÇ BÖLE SORUN OLUYORMU :D:D:D:D:D:D Ben oyun orjinal :hihi: :hihi: :hihi: Hiç güleceğim yoktu puhahahahahhaha :D:D:D:D:D
R@PP€R Orjinal Mesajı Yazan: Nouzer Bence bu gol değil :p Oha çüş yuh deve :eek: :eek: :p :p :sly: :sly: En iyisi sen EA sports yayımcılarıyla birlikte camdan atla :D :p :D :D :D :D :D :D
Hasansas1905 Orjinal Mesajı Yazan: onur086 FİFA FALAN SAÇMALAMAIŞ ARKADAŞLAR ORGİNAL CD ALIN BAK HİÇ BÖLE SORUN OLUYORMU ne alakası var dostum yaa:D:D
VoMiT onlar oyunun içeriini değşştirmekten anlasalardı şimdiye kadar oyun sektöründe çok ilerlemişti türkiye
goti oyunda böyle şeyleri abartıyorsanız şayet siz bu oyunu sevmiyorsunuz demektir.ve bende böyle çene patlatıpta o güzel ağızlarınızı yormamanız için oyunu oynamamanız tavsiyesinde bulunmak isterim.sizin japon amcalar geçte olsa yakında ilacınızı verecek üzmeyin canınızı.şimdi siz bunu golmü değilmi diye tartışmayın bence. japon amcaların çıkaracağı oyundaki kol kafa ve bacak gibi uzuvların diğer oyuncuların gövdelerinden nasılda umarsızca geçtiğine bir bakın derim ben.....peki sizce bu cinayetmi???bi deneyin bunu daha çok seveceksiniz.
Canbomgs evet bendede aynısı oldu hatta direğin yanından geçti ve gol vursum kafayı aynı seninki gibi kaleci bayağı bir içerde tuttu aha goool dedim adam kalktı dikti topu kayıtlı hala replay...
Canbomgs hee bide benim yiğendede var orjinal ondada oluyor bunlar hemde daha sık fifa yama çıkartır heralde şikayetler çuğaldı çünkü...
R@PP€R Orjinal Mesajı Yazan: goti oyunda böyle şeyleri abartıyorsanız şayet siz bu oyunu sevmiyorsunuz demektir.ve bende böyle çene patlatıpta o güzel ağızlarınızı yormamanız için oyunu oynamamanız tavsiyesinde bulunmak isterim.sizin japon amcalar geçte olsa yakında ilacınızı verecek üzmeyin canınızı.şimdi siz bunu golmü değilmi diye tartışmayın bence. japon amcaların çıkaracağı oyundaki kol kafa ve bacak gibi uzuvların diğer oyuncuların gövdelerinden nasılda umarsızca geçtiğine bir bakın derim ben.....peki sizce bu cinayetmi???bi deneyin bunu daha çok seveceksiniz. Bu ilginç olayları göstermek oynu sevmemek değildir! Ben FIFA 06'yı gece gündüz oynuyorum ve yaşadığım ilginç olayı diğer üyelerle paylaşıyorum... Ve ayrıca ben hiç o "japon amcaları" nda öyle saçmaspan oyun yaptığını da sanmıyorum...