Orjinal Mesajı Yazan: demir60
Yaa birsey soracağım bu skinlerde futbolcu resimleri görünmüyor..Bunu nasıl düzeltebilirim??
Bu soruyu sorduğuna göre "beni oku" dosyasını okumamışsın; halbuki orada ne yapılması gerektiği yazıyordu.
Valla ben yazmaktan bıktım, siz sormaktan bıkmadınız hala. Son bir kez daha yazıyorum, artık bunu SIKÇA SORULAN SORULAR bölümüne eklemek şart oldu, hatta geç bile kaldık:
Sorun:
Yüklediğim oyuncu yüzleri, kulüp logoları, arka plan resimleri, formalar, futbol topları, kale ağları, vs. oyunda görünmüyorlar (veya bazı skinlerde görünüyor, bazılarında görünmüyor). Ne yapmam gerekiyor?
Neden:
Bunun nedeni FM2006 ile birlikte gelen "skin cache" özelliği. Bu özellik aktif olduğu sürece oyunun açılışı ve ekran geçişleri daha hızlı oluyor, çünkü kullanılan grafik dosyaları hızlı bir şekilde erişilebilecek şekilde bir cache dosyasında toplanıyor. Dolayısıyla yeni bir grafik eklentisi yüklediğinizde skin hala eski cache dosyasını kullanmaya devam ettiği için yeni eklenen grafikler oyunda görünmüyorlar.
Çözüm:
İki farklı çözüm yöntemi var:
1. Preferences ekranından skin cache seçeneğini iptal etmek,
2. FM 2006datacacheenglish dizinindeki dosyaları silmek ve oyunu tekrar başlatmak.