diedance ben adsl aldım da internet üzerinden oyun oynamak için karşılıklı ne yapmam gerekiyor.Bi de bu oyunları oynamam için cd nin orjinal mi olması lazım gelir bana bilgi verrirseniz sevinirim k.i.b.
@RTEGA orjinal cd gerekmiyo arada istisna bir kaç oyun olabilir.......ne tür oyun oynamak istiyosun...tavsiyem knigt online(brz sacma ama surukleyici)baatelfield 2 oynayabilirsin(bildiğimiz savas internet üzerinden online) umarım yardımım dokunmustur..
HellscreaM bence World of warcraftla başla bagımlısı olursun 4 cd al ve private serverlarda oyna aldıktan sonra server konusunda yardımcı olurum.
denizertuncay yaw pes 5 ,nba 2006 nhl 2006 bunları oynamaya çalışıyorum ama olmuyor 512 var ikimizde de ama olmuyor yaa birde pes 4 in galiba orjinal olması lazım
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: diedance ben adsl aldım da internet üzerinden oyun oynamak için karşılıklı ne yapmam gerekiyor.Bi de bu oyunları oynamam için cd nin orjinal mi olması lazım gelir bana bilgi verrirseniz sevinirim k.i.b. sanki sms gönderiyo sende k.i.b canımın içi :D