S n i p e r Arkadaşlar Google anasayfaya girin 1.Failure(başarısızlık anlamınageliyor) 2.Kendimi şanslı hissediyorum'a basın 3.Amerika başkanı Bush çıkıyor :D :D :D 4.Google açığı kapatmadan bakın
ismet_nash haberleri olsa düzeltirlerdi hemen demekki yok haberleri belki de bilerekten yapıyorlardır :D
S n i p e r Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko Demek ki Google Amerikan düşmanı :p Yok sadece bush düşmanı :D
ismet_nash Orjinal Mesajı Yazan: skywalker10 eheh google doğru ve gerçek bi site olduğunu kanıtlamış :D :D :D :D :D
TheFahrix Orjinal Mesajı Yazan: Spocket İlginç olan biyografi metninin içinde failure kelimesinin geçmemesi, ama google'ın bulması. Bu benim de dikkatimi çekti. Bence bu bir açık değil, Google'ın bilinçli olarak yaptığı birşey...
TheMaNqLeR İlginç bir açık.... Orjinal Mesajı Yazan: Spocket İlginç olan biyografi metninin içinde failure kelimesinin geçmemesi, ama google'ın bulması. Çok doğru kasıtlı bişey bu.
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: The_Mangler İlginç bir açık.... Çok doğru kasıtlı bişey bu. karar ver açık mı değil mi :) ha olaya gelirsek güzel bir şey ve kasıtlı yapıldığına inanıyorum :p
Fanatik55 bush onu görse dünyayı başına yıkar googlenin :D bi bakmışsın www.google.com. da hacked by_Bush yazımomuş :D
cracks Orjinal Mesajı Yazan: Fanatik55 bush onu görse dünyayı başına yıkar googlenin :D bi bakmışsın www.google.com. da hacked by_Bush yazımomuş :D heheheh gerçekten bilinçli bi açık...acaba neden böle bişe yapmışlar.
muzzy..! yanlız karşımıza çıkan site de whitehouse.com :D beyaz sarayın resmi sitesi... yanlız kaynak kodlarda bile failure diye bi kelime yok ne iş anlayamadım :D :D