tamas arkadslar dosya indirme sistemi degistimi!!!biri bana anlatabilirmi nasıl indirildigini.....:drooling:
toxo88 arkadaşa katılıyorum file front tan nasıl indirecez bazı yamalar sadece file front ile veriliyor alternatif link olarak rapid der de verilemez mi yardımcı olursanğz sevinirim
toxo88 arkadaşa katılıyorum file front tan nasıl indirecez bazı yamalar sadece file front ile veriliyor alternatif link olarak rapid der de verilemez mi yardımcı olursanğz sevinirim
Gökhan İlk olarak Açılan sayfadan download now seçeneğini seçeceksiniz. Daha Sonra açılan sayfadan Serverlardan no wait yazanın karşısındaki download seçeneğini seçeceksiniz. Açılan sayfadan click this link tıkladıktan sonra download başlayacaktır.;)
ahmetugbakkus1 arkadaşlar bende rapid den download edemiyorum eğer bilen varsa bana yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler
DiMuratti siteye gir altta FREE yazar ona tikla sonra 30saniye falan beklemen gerekir bekledikten sonra 2 veya 3 harfli kod gelir altina aynisini yaz download a tikla o kadar..