Orjinal Mesajı Yazan: pEnTaGrAm_15
Dediğim mini-image dosyasını çekip onu Daemon'la açıp daha sonra oyunu açmayı denedin mi?
Selamlar,
Bende fifa manager 06'yı çalıştıramadım.. :,( Yaptıklarımı bir bir anlatayım nerede hata yapıyorum söylerseniz çok memnun olurum..
Öncelikle 3 CD'lik oyunu kurdum complete olarak..
Ardından crack dosyasını (iki adet dosya) masaüstüne kopyaladım onları.
Daemon Tools programını kurdum ve bu crack'i mount ettim G sürücüsü diye birşey oluşturdu dosyaları koydu oraya.
Ardından üçüncü CD'yi takıp oyunu başlatmak istediğim "please insert correct cd" vs.. gibi bir hata verdi.. Ardından ilk Cd'yi takarak çalıştırmayı denedim. Bu seferde G sürücüsüne üçüncü CD'yi takın diye bir hata verdi.. Halbuki G sürücüsünden daemon tool ile cracki mounth etmiştim !!..
Ardından şöyle bir yöntem denedim:
ana bir arkadaş fifa manager'ın crack işlemi hakkında bilgi verdi
fakat ben yapamadım.
Kısaca bana ;
Fifa Manager 2006 oyununu bilgisayarına normal bir şekilde kur.
* Yukarıdaki linke tıklayarak fifa manager 2006 image dosyasını bilgisayarına indir.
* Alcohol %120 programını kullanarak indirdiğin dosyayı sanal sürüncüne yerleştir.
* Virtual Hide Cd programını çalıştır ( Programı bu linkten indirebilirsin :
http://www.gameburnworld.com/Other/VirtualCDHide%20v1.0.0.4.rar )
* Virtual hide cd programı çalışınca sağ alt köşeye saatin yanındaki iconların olduğu yere kendi iconunu
oluşturacak ona sağ tıkla ve hide all virtual drivers seçeneğini seç ( Zaten tek seçenek o var başka seçenek
yok )
* Daha sonra oyunu tekrar çalıştır cd sürücülerin kilitli olduğu için oyun çalışacaktır...
şeklinde bilgi verdi.. Ben aynen adım adım bu söylenenleri yaptım fakat halen daha bana orijinal cdromu
takın gibisinden bir hata veriyor.. Oyunu üçüncü cdden çalıştırdığımda orijinal cd yi takın diyor, birinci
cdden oyunu çalıştırdığım zamanda G sürücüsüne takın 3.cü CD'yi diyor.. G sürücüsü ise sanal bir sürücü bu
alcohol'ün oluşturduğu, içindede image dosyasının açılımı var zaten.. nerede hata yapıyorum bilmiyorum ama
bu oyunu çalıştıramadım :,(
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. :rolleye3:
Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum :drooling:
teşekkürler ;)