Sezon başı Fenerbahçe'den ayrılarak Anderlecht'e transfer olan Serhat Akın, Beşiktaş'a yeşil ışık yaktı.. Başarılı golcü Fenerbahçe'ye de destek mesajları gönderdi..
Star TV'de canlı yayına bağlanan Serhat, Beşiktaş'a gidebilir misin ? sorusuna "Evet diyebilirim." cevabını verdi.
Serhat'ın diğer açıkmlamaları ise şunlar:
"Burada her şey yolunda. Şu an sorun yaşamıyorum.. 2 maçta 10 dakika oynadım.. Türkiye'de neler yazılıyor bilmiyorum ama ayrılacağım yönünde yazılanlar gerçeği yansıtmıyor.. Ayrıca ben de ayrılmak istemiyorum. Taraftalar beni seviyor ve her şey yolunda. Böyle bir şey düşünmüyorum."
"Fenerbahçe çok iyi bir takım. Şampiyonlar Ligi'nde de kendisini gösterecektir. Schalke'yi de Almanya'da oynadığım dönemden dolayı çok iyi tanıyorum.. Güzel bir maç olacak. Fenerbahçe'ye bu maçta bol şanslar diliyorum. Sanırım bu sene Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi bir yere gelecekler.. Bazen Fenerbahçe'yi televizyondan seyrediyorum. PSV maçında çok iyi oynadılar."
"Burada yeni bir başlangıç yaptım. Keşke Fenerbahçe'de kalsaydım diye bir düşüncem yok."
"İsviçre iyi bir takıma benziyor. Ama bizi yenebileceklerine inanmıyorum. Dünya Şampiyonası'nda çok iyi bir duruma geleceğimize eminim."