35dallas35 Orjinal Mesajı Yazan: Canbomgs http://rapidshare.de/files/7399979/chantraptor-build10.exe.html bu adresten gir indir ayrıca yüklemede zorluk çekersen birde bazen böyle programda hata veriyo google da chant raptor diye bir arama yap birde dostum şu patch hakkında birazdaha bilgi verirmisin saol kardeş
KennyOii Orjinal Mesajı Yazan: fikretagir fifadaki yada pesdeki golleri video dönüştürecek bir proğram varmı veya kolay bir yolu fraps'tan kaydediyorsun sonrası içinde diğer bi program vardı quicktime'a falan dönüşen alan daralsın diye 2005te klipler falan yapıyorduk:sly:
ne_co Evet arkadaşlar tşkkür ediyorum ilgi gösterdiğiniz için TSL yapmaya ne dersiniz. zaten yavaş yavaş yamaları çıkarmaya başladım :)
Aykut_K bence de bi lig yapın güzel bişi olasın şöyle şükrü saraçoğlu olsun formalar ve kadrolar güncel olsun grafikler olsun ama oyundan atmasın ben bişi yapamam ama öğretirseniz futbol oyunu bile yaparım
Kerem adı:kerem soyad:sevencan no:5 unutma bende varım... yardım istersen:kurt_kortles61@hotmail.com simdiden sagol... --------------------------------------------------- olmaz deme gulerler
ne_co Siz TS FB kayserispor,Erciyes,Diyarbakır,BJK,ank.Gücü,Ankaraspor,G.Birliği ve GS hariç kalan Tüm türkiye Ligi Formalarını yapın ve bende oyuncu faceleri+oyuncu kadroları+oyuncu güzçlerini ayarlıyorum arkadaşlar
micropsoft Hertürlü yardımcı olmaya hazırım ( yazılım - photshop - FreeHand - AutoCad ) Yani aklınıza gelecek tüm çizim ve yazılımlarda yardımcı olurum Gökhan ÇAKMAK 05434079284