candy-candyme; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 25; İl: Ankara
Bereket getirsin diye evlere asılan "Karınca Duası"nın, evi karınca saldırısından korusun diye asıldığını zannederdim!
daisy75; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 30; Ülke: ABD
Oğlum bana kızdığı zaman babasına anne demeye başlıyor ve bana ismimle hitap ediyor! Şimdiye kadar hiçbir şey beni bu kadar kıskançlık krizine sokmadı
Adahanım; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 30; İl: Ankara
İngilizcemi ilerletmeye çalışıyorum. Ara sıra İngilizce yayın yapan kanalları izliyorum. Geçen gün dört yaşındaki oğlumla yine bu kanallardan birinde, komedi filmi izliyorduk. Komik bir sahnede gülmeye başladım. Oğlum neden güldüğümü anlamadı ama bana eşlik etmek istediği için o da kahkahalara boğuldu. Eşim odaya gelip neden güldüğümüzü sorunca, oğlum, "Baba biz İngilizce gülüyoruz, sen anlamazsın!" dedi!
spasm; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 36; İl: İstanbul
Eşimin annesi birkaç hafta için bizde. Sabah işe gitmek için evden çıkarken, "Bugün 11:30'da güneş tutulması olacak, kaçırmayın" dedim. Büyük bir hevesle sordu: "Hangi kanal verecek?"
itirafs; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 29; İl: İstanbul
Karşı komşumuzun arefe günü getirdiği helvayı "Ramazan" nedeniyle dağıttığını düşünürken, "Oğlum bizi Avrupa'ya aldılar, şimdi inşallah Amerika'ya da alırlar" dedi.