evet biraz önce fark ettim onu,acaip şeyler oluyor bu arada ,oyunu her açtğımda saund lar çalıyor ama bi maç yaptıkdan sonra menüdeki saundlar kesiliyor yani çalıoyr diye görünüyor ama duyulmuyor,maç yapınca patch daki tazahuratlar duyuluyor ama oyunu kapatıp bi daha girdiğimde maç sıarasında patch duyulmuyor ve bu bu şekilde devam ediyor bi açıp kapdığımda patch varsa diğer açılış kapanışda yok..
senin hazırladığın rar ı dizene yüklediğimde açılan dos penceresinde işlem başarıyla tamamlandı diye görünüyor ama chant.big in içine girdiğimde patch ait hiçbirşeyin eklenmediğinini görüyorum,ya bu tutarsızlık acip kafama takıldığı için irdeleyip duruyorum ya hiç çalışmasın yada tam çalışsın patch ama bu şekilde olması çok ilginç geliyor bana,ve sorunun patch dan kaynaklanmadığını en azından komut dizininden kaynaklandığını düşünüyorum ve yanlışım varsa düzelt komut işleminide audio.big içersindeki chants.bin sağlıyor...
Ya tüm yazdıklarıma cevap vermek gibi bi zorunluluğun yok ve yanlış anlama sırf senin patch kurdum diye pimpiriklik falan yapmıyorum amacım sadece çözmeğe yönelik bu aşamadada bazı şeyleri öğrenmiş oluyorum,lütfen aklına başka bişey bgelmesin..
Kolay gelsin..