APACHE Oturum Aç dediğimde MSN girmek için birkaç başarısız girişimde bulundu Güvenlik duvarınız engelliyor olabilir dio...Baktım adsl nin güvenlik duvarı YOK!.Nod32 yi bile kapattım...ama olmuyor please yardıııımmmm:,( :,( :,( :,(
Shevchenko **Bende de geçen gün kişi listeniz yüklenemediğinden oturumunuz açılamıyor demişti ardından bi daha denemiştim açılmıştı :) **
Gökhan size süper bir yöntem söylüyorum bu tür hata olunca internet explorer ile hotmail adresinize girin oturum açın bir tane mailinize bakın sonra çıkın msn açılacaktır çok entresan bir durum ama firefox da olmuyor
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: ConstantiNe sen hotmail sayfasını açıp bakana kdr msn sistemi düzeliyor da olabilir :) :D bende ilk başta böyle sanmıştım ama bende sürekli oluyor bu:)
CrimE Windows Messenger' ı dene. Yada msn in kurulu olduğu klasörü tamamen sil baştan yükle. Sildiğinde .dll falan kalabiliyo. Belki onlarda bi hata vardır. Ama sanmıyorum...
APACHE olsun yinede deneycem...zati bi .dll virüslü çıktı nod32 virüs buldu ama silince bişiy olmadı şimdi deniyorum...olmadı yine yaws...