Thor İyi de yapılan herşeyde gizli bir mesaj aranmaması gerektiğini anlatmaya çalışıyoruz. Kimin yaptığının ne önemi var. Mutlaka bir işaret mi koyuluyor? Hristiyan'ın yapıp Hristiyan'a sattığı malda işaret olması tuhaf geliyor bana. İhraç ürünleri diyecekseniz yukarıda yazdım etkilenme biçimlerini.
CANARY 54 yok bu xp olayı saçma tabide ama hristiyanlığın mesih inancı olduğu bi gerçek;) fakat herşeyden bi anlam çıkarmak yanlış şuda var tabi acaba microsftun bu misyoner faliyetlerine katkısının olmadağını kimse inkar edebilirmi:cool:
Thor Pizarro o cevap LENNOX'aydı ama araya girmişsin:D. Misyonerlik faaliyetlerine para ayırıyor olabilir ama XP'nin anlamı yüzünden Hristiyan olan bir kişiye rastlamadım veya FPS oyunlarındaki sağlık paketlerinin üzerindeki haç, futbol oyunlarındaki haçtan falan etkilenen yoktur herhalde:D.
Eagle-Eye ben korsan yazılım kullanıyorum zaten. orijinal kullansam len o kadar para verdik bari amacını saptırmayayım der mazallah microsoft'un beni hristiyanlılaştırmasına izin verebilirdim çok saol bu uyarı için..
Thor İmzan çok etkileyici özellikle "Maybe tomorrow The Good Lord will take you away"(Eminem? Aerosmith?-Umarım Aerosmith-) Hayata bkış açım değişti birden.
Eagle-Eye o diil de ben de windows'ta bir uyarı geldiğinde niye ısrarla diretiyor diye merak ediyodum. atıyorum bişeye hayır dediğin zaman şak arkasından bi "hayır diyosun bak emin misin" şeklinde soru gelir. meğer windows'un mesih olma özelliğindenmiş kötü yollara gitmeni istemiyor imza konusuna gelince ben aslında o imzanın altına not eklemiştim bir de sonra çok uzun oldu diye sildim.. "eminem denyosu ne ara el atmış bu şarkıya eyvah, benim direk aerosmith'in bestesinden dio'nun vokalinden hareketle yazılmıştır" şeklindeydi
Thor Windows insanları doğru yola çağırıyor. Belki şöyle bir olay da olabilir Connection Established with The God... Interrupted... System halted, The Holy Forces... Trying to connect agai... "*Hallellujah*" Do you want to try again?