Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay "Herkes Tümer ve İbranim Akın'ı Fatih Terim'in yıldızlaştırdığını söylüyor. Ama onlan öneren benim" dedi. Radio Spor'da İlker Ateş'e konuşan Çalımbay şunları söyledi: "İki oyuncumuz için herkes Terim yeniden yıldızlaştırdı' diyor. Bu oyuncuları sezon içinde yetiştiren, hazırlayan ve Terim'e öneren isim benim. Fatih hoca ile devamlı diyalog halindeyiz. Aramızda sadece bazı görüş farklılıkları var. O, İbrahim Akın'ı orta sahanın solunda oynatmamı istiyor. Ben ise İbrahim'in orta saha ile forvet arasında daha başarılı olacağını düşünüyorum."
**'Yeniden şarj oldum'**
Lig ve UEFA Kupası üe ilgili açıklamalar da yapan Rıza Çalımbay şöyle devam etti: "İşin daha başındayız ve ligden kesinlikle kopmadık. Gruptan çıkarsak hedefimiz UEFA'da final oynamak. Kriz dönemi ise bana çok şey kazandırdı. Taraftar ve yönetimin desteğiyle bunu atlattım. Artık yeniden şarj olmuş bir Rıza Çalımbay var. Malmö maçıyla krizi atlatıp, yeni bir sayfa açtık
**'İlk 11'im yok'**
Beşiktaş forması Ümraniye'de asılı, çalışan oynar. Kadromuzun çok geniş olması bir handikap gibi görülebilir. Ama şans da sayılır. Benim ilk 11'im yok, ideal takımım var. Sözleşmem bitinceye dek Beşiktaş'ın başındayım. İzinden geç gelen Kleberson cezasını çekecek
**'Nuri'yi istedim'**
Nuri Şahin'i benim istemediğim şeklindeki söylentiler kesinlikle asılsız. Onunla bu sezon değil, geçen sezondan itibaren ilgilenmeye başladık. 16 yaşında olması, Türkiye'ye gelmesini engelliyordu. Ancak ailesiyle gelirse transfer edebilirdik. Bunun için çok çalıştık. Ama ailesi Türkiye'ye dönmeye sıcak bakmadı."