zk_brk selam arkadaşlar.bu deamon tools denen programı Allah nasıl biliyorsa öle yapsın.ben oyunu ilk aldığım akşam yükledim ve oynadım.ertesi sabah yani bugün bilg. açtım ve ''CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game'' diye bir yazı çıkıyor.ve tamam'a basıyorum.oyuna girmiyor.ayrıca dediğim gibi bende dvd rom yartılmıyor.klasik cd-rom yaratıyor.ondan yapabilir mi?çözümü nedir?bir yazın lütfennn...
venomtrk selam arkadaşım...bak ben sana link vericem. www.gamecopyworld.com buraya giriyosun ve fifa 06 yı buluyosun fixed image dosyası 600 kb mı ne bunu daemona mount ediyosun ve fifan çalışıyor ;)
zk_brk arkadaşım yine aynı hatayı verdi!!!''CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game'' işte bu hata!dün akşam oynadım bugün oynamıyor.delirmemek elde değil!
zk_brk deamon tools u 5.'ye kuruyoru.hep aynı hata!!!sadece fifa değil nba de aynı şekillde çalışmıyor!kafayı yemiş durumdayım.Allah sonumu hayır etsin...
adener15 arkadaşlar bende de aynı sorun var acaba dvd rom mu istiyo .Çünkü arkadaşa da yükledik onda dvd var takır takır çalışıyo:mad:
slothful arkadaşlar aranızda yeniyimm ve güç bela ulaştım sizlere lütfen konuya hakimm bir arkadaş açıklar mı acaba çünküü herşeyi deneye deneye çorba oldu azbuçuk bilgiyle olacak bişeydeğil kabul etmek gerekirsee sizlerden yardım bekliyorumm o siteyede girdimm image fix indireyim diye fakat 24 Mb anlamadım gitti şimdiden teşekkürler...
zk_brk arkadaşlar bu sorunun en iyi çözümü format sanırım.ben en sonunda formatı bastım.ve şimdi hem fifa hem de nba ikisi de deamon tools'tan çalışıyor.ben başka bir çözüm getiremedim.ama bu sorun çok kişide yapıyor.bunun başka bi çözümü olmalı bence.ama ben bilmiyorum...
fatihaky selam arkadaslar. aynı sorunu bende yasadim dolayısyla sizin elinizde anladugum kadarıylka cd surucusu var ondan hata verio. daemonun 3.47 versiyonunu yukledikten sonra gamecopyworlddeki 530 kusurluk imajı mount ettiginde tabi dvd olarak oyun problemsiz acılacaktır.. tabi önce bastan bi tum kurdugun eski yazılımı kaldır
untaka hay ben bu fifa'yı DVD'ye koyanların...Hadi koyuyon bari eskisi gibi exe'yi cracklemenin yolunu açık bırak bu ne emulelerle uğraşatıryon olmuyo kardeşim olmuyo **''CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game'' **hep bu hata formatta attım bu ghost'la aldığım sağlam windows yedeğinide yükledim bu hata geliyo tüm emule programlarını kurdum yine bu geliyo acaba bende hem DVD-ROM hemde DVD-RW var onlarımı söksem napsam:) ya bunun çözümü bence çok zor arkadaşlar napsakta yapsak bu fifa'yı çalıştırsak hiçbi şekilde yemiyo neyse ya ben bari fifa2005'i kurayım onu oynayım:) 2006 oynucaz diye onuda sildik şimdi işin yoksa yenden kur hey büyük ALLAH'ım ya neyse ağzımızı bozmayalım bi yolunu bulan olursa yazsın tüm forumu okumaktan gözlerim yoruldu sabahında kaçı oldu zaten daha biz kuramadık...