Elik Merhaba, World Class ve 6 dk. maç süresi ile ilk kupamı aldım. FIFA 06'daki en iyi 32 takımı seçip yaptım bunu ve bilgisayara karşı ilk zaferim :D
xxxxxxxxxxxxxxxx ya bişi dicem ben ispanya ligine girmiştin barca la lige başlar başlamaz süper cupa maçına çıktım(ne hikmetse)yendim baya bi sevindiler ama kupayı görmedim
arthas1907 Ya valla ben de ilk kupamı aldım diye bir konu açmayı düşünüyordum ama sen benden hızlı çıktın :D Hayırlı olsun kupan.. Ben de premiere leauge de Boltonla ilk kupamı aldım lig kupasını... Kupa töreni sırasında topluca fotoğraf çektirdiler ama kupa falan yoktu maalesef:( Kupası kupa töreni Fifa06 ya yakışmamış maalesef... İşte kupa sevinci ama kupasız..
.ultrAslan. ben valla oyunu ilk aldigim gün 23. haftaya kadar gelmistim:D bende 3 gün önce 3 tene kupa aldim premier league, england cup, england league :D
MercilesS Kupa seramonisi olmuyor. Normal gol sevinci gibi turluyorlar sahada sonra ilk 11 poz veriyor. Daha sonra bir ekran geliyor ilk 11 yazıyor sonra kupa gözüküyor o kadar. Ben de Anderlecht ile ilk sezonumu bitirdim. Ama bir çok oyuncumu elimden çıkarmama rağmen oyuncu transferi yapamıyorum. Transfer zamanını çok kısa yapmışlar iki görüşmede zaman doluyor. Çünkü biz hergünü yaşamıyoruz cevapta geç kalıyor doal olarak. EA inş. bir ara akıllarına gelirde el atarlar bu soruna ya zamanı uzatsınlar ya da oyundaki hergünü yaşayalım. Sadece maçlarla kalmayalım.
CANARY 54 aa bak bu olmadı şimdi oyuncuların en çok görmek istediği kupa törenidir o yoksa bi anlamı kalmazki o zamn ya:(
Hasansas1905 ya şampiyonlar ligi oyununda kupa töreni vardı nie fifa da yok anlamıyom.Ea ne yapmak istiyo bu Kadar da olmaz ama
Lvnt_Asn bende aldım abi bide bisey oldu adam kafayı wurdu kaleci topla cizgiyi gecti ama gol werilmedi :D