Arkadaslar deminki mesajimdan sonra araliksiz oynadim :) Son izlenimlerim soyle:
konami muhtemelen 1. demodan sonra oyunun biraz yavasladigina dair feedback aldi; bunun uzerine de ayni sistem uzerine oturtulmus biraz daha hizli reaksiyon gosteren bir oyun demosu (2.demosu) cikartildi ki arada cok zaman olmadigindan dolayi oyunu da fazla test etme olanagi olmadan piyasaya surduler ve bu hizlanma bizlere biraz daha keyifsiz ve kolay maclar olarak cikti. Bunun sebebi de tamaiyle yine feedback olayidir. Cunku bu oyunu kullanicilardan daha iyi test edebilecek bir mekanizma yok. Simdi hem kendileri teste devam ediyorlar hem de kullanici goruslerini degerlendiriyorlan bence ve gercekten inanarak soyluyorum pes5 1. oyun tadinda cikacaktir.
Yanliz dikkatimi ceken bir husus daha var beni belki de en cok rahatsiz eden sey 2 demoda da, oyuncular gol attiktan sonra bi tebessum bi mulayimlik icindeler ya hic oyle gol sevinci olur mu diyesim geldi: hoplayacan ziplayacan golu atani ezecen turlu simarikliklar danslar yapacan ki bizim gol sonraki sevinclerimizi vurgulayabil japan kardesim, ki bunu yapabilmek adina da sinirsiz malzeme var her kulturun her milletin kendine has degisik desigik sevinme sitilleri ayri, hirsli futbolcusu ayri, terbiyesizi ayri, anelka gibisi apayri demi ama :D