Totti GFB Oyuna girdiğim gibi tuşlar sanki biriileri başıyomuş gibi kendi kendine menü hareket ediyor. Yardım edin lütfen.
Alaman Ayni sorun bendede var daha öncede yazdim fakat kimse yardimci olmadi.bende o yüzden oynayamiyorum.Herhalde bu sitedki arkadaslarin bu konuda ya bilgisi yok yada kimse ilgilemiyor yardim cagrilari ile.
Alaman Orjinal Mesajı Yazan: soccerman Sadece mouse'u kullanarak denediniz mi oyunu? Yinede olmuyor arkadasim.Kafayi yiyiecegim.Ya sadece bizdemi bu sorun oldu.Baska kimsede olmuyormu bu sorun?
ThE_HaTReD arkadasım demosunda aynı sorun bana olmustu mouse we klawye kablosuz olduğu için oluyordu bende.Bilemiyorum sizin mouseLar nasıl çözüM yolu isE KAblolu mouse we kLAwye almak baŞKA bi yöntem aklıma gelmedi benim..
.ultrAslan. bu sorun bendede oldu ve cözdüm!!! eger gamepadiniz varsa veya joystick onun maalesef kablosunu cekmek zorundasiniz ondan sonra düzeliyor.. bende hemen düzeldi
Alaman Arkadaslar EASPORT 'un linkinde simdi okudum bu sorun icin bir hafta icinde bir Patch yayinlayacaklarmis ve sorun cözülecekmis.Insallah o olurda sorunumuz cözülür. Link:EASPORT">http://fifa06.ea.com/news/view.asp?id=5126&lang=de>EASPORT/a>
ThE_HaTReD Orjinal Mesajı Yazan: Alaman Arkadaslar EASPORT 'un linkinde simdi okudum bu sorun icin bir hafta icinde bir Patch yayinlayacaklarmis ve sorun cözülecekmis.Insallah o olurda sorunumuz cözülür. Link:EASPORT">http://fifa06.ea.com/news/view.asp?id=5126&lang=de>EASPORT/a> hocam çıktığı zaman bizle paylaşırsan çok seviniriz :)
Violentatore1 aynı problem bendede var arkadaşlar kablosuz klavye ve mouse kullanıyorum umarım sorun düzelir
Geyiq Team aynı sorun bendede vardı arkadaşlar yapmanız gereken: denetim masası - sistem - donanım - aygıt yöneticisi insan arabirim aygıtlarında USB olmayanları devre dışı yapıyoruz ve sorunumuz ortadan kalkyıor
Violentatore1 usb dönüştürücü kullanırsanız da sorun yok oluyor. usb leri ps2 ye dönüştürmeniz lazım yani iyi oyunlar
CHaSsSo arkadaslar klavyeniz USB li ise o yüzden hata cikariyor normal p2 girisinden takin hic bir sorunla karsilasmassiniz. USB icin easports sitesi 1 haftaya kadar kalmaz patch yapacaktir bunun icin. ;)