Marchandes 2. görüntüde top çizgiden dışarı çıkmamış ki.. Ya da dikkat etmemiz gereken başka bir durum mu söz konusu ?
10UR Çizginin hangi taraf olduğunu adam belki içteki kameradan bakıyor. O zmn ileri taraf dışarısı olur ki sanırım durum o zaten.
muzzy..! aklınca bize kolpalık yapıo free camerayla zoomu yapmış neresi iç taraf neresi dış taraf belli olmucak nasıl olsa diye... amaaaa bi futbolcu neden çizginin dışında çizgiye paralel bi şekilde top sürsün ki :D
Marchandes Orjinal Mesajı Yazan: 10UR Çizginin hangi taraf olduğunu adam belki içteki kameradan bakıyor. O zmn ileri taraf dışarısı olur ki sanırım durum o zaten. Saçma..
MyX Bunlar bence klasik EA hatası. Ama alıştık artık biz çizgiyi biraz daha ilerde gibi görüyoruz. :D
gbaran :hihi: Orjinal Mesajı Yazan: muzzy..! aklınca bize kolpalık yapıo free camerayla zoomu yapmış neresi iç taraf neresi dış taraf belli olmucak nasıl olsa diye... amaaaa bi futbolcu neden çizginin dışında çizgiye paralel bi şekilde top sürsün ki :D Arkadaşım aynı pozisyon bende de oldu... bide kornere çıkan topu taç kullandık.... :confused:
chos3n 1.si hakem sana ben işaret etmeden kullanma diyo... Nedved takmıyo o bişey değil.. 2.si ise top dışarı çıkmamış.. Anlaşıldığı üzere adam içerde gayet normal sürüyo topu.. ;)
wake_up55 Arkadaşlar bende de buna benzer bir durum oldu. Frikik kullandım kaleci topu tuttu ama kalenin içine girdi. Bu pozisyonu gol vermedi. replay da defalarca baktım top neredeyse bir top mesafesi kadar kalenin içindeydi.