trabzonlu_61 trabzonspor formalarını eklemek istiyorum ama olmuyor..graphıc studio ile formaları aynen kurulumun dediyi gibi yüklüyorum ama mac baslarken formanın renkleri birbirine karısıyor neden ??? TRİBÜNÜN-----BABASI-----KALE----ARKASI
trabzonlu_61 suat cagdas arkadasım pes 5 deyil pes 4 forma yükleyemiyorum..lütfen yardım...... TRİBÜNÜN-----BABASI-----KALE-----ARKASI
Sailorman89 Graphic Studio 05.01.01 programı ile dene ... burdan indirebilirsin : http://www.edgefiles.com/file.x?id=/edgegaming.com/pes4/Graphic_Studio_05_01_01.rar
anticimbom yükleyecem takımın formasını bulamıyorum tamam lisanslı formalar belli oluyor ama studio ile acıyorum birsürü forma var bi türlü bulamadım banada bi yardımcı olun :( :D
trabzonlu_61 graphıc studio ile formaları ekliyorum ama formaların renkleri birbirine karısıyor..????yardım edin ya bi cubuklu formayla avni akerde mac yapamadım.. :(
delifisek yazdan beri bu konularla uğraşıyorum ama doğru düzgün ne forma ne top oyuna ekleyebildim eklediklerimin sayısıda çok az bana biri yardım etsin arkadaşlar lütfen msn den görüşelim şimdiden teşekkürler