cimbomlusamet saol yorumun için :) şu an o edit kullanmayi bilmiyorum.ögrenmeye calişiyorum.ögrenince inşallah cok daha güzellerini yapabilirim
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo ugur'u taniyom ama yuuznu hic gormedim o yuzden ilk bakista kucuk emrah'a benzettim :D zuzhuahzuhz :D
cimbomlusamet tearaway kardeş saçlari böle diil.kisa ama benim buldugum fotograf cok kücüktü ve yüzüne saclari sarkmişti.mecburen uzun saçli yaptim. yen bir face daha.saci uygun diil ama.idare edin
cimbomlusamet Orjinal Mesajı Yazan: Crim€ Genel olarak iyi ama bi garip bakıyo yaw :o abi ona bişey yapamamki.resim öyle:( güzel resim bulamiyorum yorumun için çok saol
ZoRo Orjinal Mesajı Yazan: cimbomlusamet tearaway kardeş saçlari böle diil.kisa ama benim buldugum fotograf cok kücüktü ve yüzüne saclari sarkmişti.mecburen uzun saçli yaptim. yen bir face daha.saci uygun diil ama.idare edin guzel guzel devamm . :scn_onay:
s@gopakajmer kardeş uğur baya güzel olmuş bi de saidou'yu yaparsan tam olur bide bu uğur'un bin dosyasını koyarsan seviniriz başarılar...
cimbomlusamet Orjinal Mesajı Yazan: s@gopakajmer kardeş uğur baya güzel olmuş bi de saidou'yu yaparsan tam olur bide bu uğur'un bin dosyasını koyarsan seviniriz başarılar... kardeş saidouyu bende çok yapmak istiyomda.resim bulamiyorum.bide sen ararmisin saidouya resim??