Sezon başında devraldığı kalede başarılı maçlara imza atan ve Rüştü’yü yedek kulübesine mahkum eden Volkan Demirel’den iddialı sözler. Fenerbahçe Dergisi’ne konuşan genç file bekçisi, dünyada veya Türkiye’de örnek aldığı kimse olmadığını belirterek, “Fazla beğendiğim veya örnek aldığım biri yok. Ben de bu mesleği yapıyorum. Ben de yeterince iyiyim. Gözönünde bulunduğum zaman Buffon gibi Kahn gibi ismin anılabilir. Onun için beğendiğim, hayran olduğum biri yok. Kaleci olarak kendimi beğeniyorum, kendime güveniyorum” dedi.
'Rüştü Reçber takım arkadaşım değil, abim'
Rüştü’yü bir takım arkadaşı değil, abi gibi gördüğünü vurgulayan Volkan, şunları söyledi: “Bana her konuda destek veriyor. Onu çok seviyor ve saygı duyuyorum. Ben oynadığım zaman o beni destekler, o oynadığı zaman da ben onu. Rüştü abi geri geldiğinde yılmadım, sitem etmedim, ‘Neden oynatılmıyorum’ diye. Çalıştım, şans verildiğinde elimden geleni yaptım. Şu anda da ektiğimi biçiyorum. Teklif de geldi ama her zaman söylüyorum, ben, sonradan olma değil, doğuştan Fenerbahçeli’yim. Kardeşimle birlikte küçüklük fotoğraflarım var Sarı - Lacivert atkılar, berelerle. Büyük konuşmak istemem ama Türkiye’de Fenerbahçe’den başka takımda oynamak istemem.”
Kaynak : Fanatik