TKReMiX ja gardas top musun hepsi muzaffer tipli muhaha saka saka bence Ilhan Mansiz tapiki ama biraz yaslandi gencerlden hmm kim ya hic kimse yok ki ya uzun sacli biridir yüzde yüz
demir60 Kardeşim onu kasıt etmedim.Hani türklerden herkes fm 2006 nın sitesine girip oradan kendi resmini ve özelliklerini verip oyunda genc yetenek olarak cıkıyor ya onlardan yaniii
denizertuncay yaw bende seçilmemişim birde ben baktım bende öle bişi yoq acaba oyunu int den indirdim ondanmı 700mb benimki (flood yapmışsın o yüzden "düzenle"dim)
ozteti 4033" to="graphics/pictures/person/ozgur tetik hehe bende seçilmişim. hiç haberim yoktu yaw hemen baktım harbiden benim yaw resimdeki. hehe. kaç sene sonra çıkarız acaba regen olarak. Beni Gsye almayın haaa. hehehe
nightmare_onur 4308" to="graphics/pictures/person/onur baycan buda benim arkadaşlar görürseniz alın walla çok iyi oynarım:D ama daha dün öğrendim olduğumu,kendi oyunumdada çıkmadım daha bide herkesin fotosunun ölçüleri 95*95 benimki 95*96 nası oluyo anlamadım;)