09-AILTON-09 evet bütün fifa06 yamalarinizi buraya koyun mesala toplar gsarrafgil den (toplarini bekliyorum gsarrafgil )
Gökhan şimdi onla uğraşıyorum topları oyuna importlama basitde sonra zdataları düzenleme olayı beni sinir ediyor ama uğraşıyorum
MyX Orjinal Mesajı Yazan: gsarrafgil şimdi onla uğraşıyorum topları oyuna importlama basitde sonra zdataları düzenleme olayı beni sinir ediyor ama uğraşıyorum Sende varmı fifa06 :confused:
Gökhan evet bugün aldım 5 cd burda ama anlamadığım nokta buraya kim getirdi bu kadar kısa zamanda aynı zamanda kurulum haline getirmişler yani sfx gibi bişey ama daha gelişmiş Gaziantep"de 2006 full hala inanamıyorum şimdi yama ile uğraşıyorum zdatalara dosya import edince sorun veriyor
Exvision Bir hafta içinde herkesin eline ulaşır oyun ve yamalarda yapılmaya başlanır. Tabiki önce programların çıkması lazım :)
CANARY 54 gs grafil bu formalarla ilgili çalışmada yapacan dimi isimlerin düzeltilmesi felan altta yazıyo ya onu üste alma felan :confused:
Gökhan Orjinal Mesajı Yazan: CANARY 54 gs grafil bu formalarla ilgili çalışmada yapacan dimi isimlerin düzeltilmesi felan altta yazıyo ya onu üste alma felan :confused: onu yaptım zaten fifa 06 fake konusunda var orada bir inceleme yaparsan sevinirim