mertulan arkdşlar 6 cd nin içindeki dosyaları masaüstüne attım sonra daemon tools u yükledim sonra restart attım açıklamada aşağıdaki gibi bişeyin çıkacağı yazıo ma çıkmadı.sonra sanal sürücüyü açmak isteyince windows bu diskten okuyamıyor.disk bozlulmuş olabilir veya windowsla uyumsuz bir biçimlendirme kullanılıyor olabilir diye bi hata verio.
***ultrAslan*** arkadaşlar ben de cdciye gittigimde war ama sorun var dedi oyun daemonu veya alcholu buluyor adam oyunu yüklemiş bende bu daemon dosyalarını götürdüm adama denedik tam açılcak rooney resmi var sonra emlutaion programı bulundu dior ve açılmıyor lütfen yardım
wasabi121 o değil arkadaşlar nereden indirdiyse kesinlikle bozuk indirmiş yoksa öyle bi hata vermez aynı şey ben de de oldu oyunu baştan indir (biraz zor olabilir ama 3.5 GB :=)
SLeviN beyler flood yapmayın özellikle"mertulan" mesajlarınızı düzenleyin (modlar biraz ilgilenin ya ohooo)
mertulan restart atıyorum ama çıkmıo .dosyalar rar lı olarakmı yok rardan çıkararak mı atıcaz bu arada oyunu indirmedim
gbaran Arkadaşım o gösterdiğin yani çıkması gereken hata genelde sanal bi sürücü oluşturulduğunda çıkıyor... Örnek; Nero ile image drive oluşturduğunda...
Marchandes Sisteminiz eğer SP2 ise sanal sürücüyü otomatik olarak yükler... Daemon Tools'u çalıştırdığınızda da sürücü aktifleşir. Edit = Son mesajınızı görmedim. Sanırım hallettiniz.