minnik Hamachiden kolaylıkla oynayabilirsiniz. Forumda arayın sizleri bekliyorum. k.adı: cz_t şifre: 123
anelka_1990 BEN ALMAYA BIRAK OYUNU BİTİRMEK ÜZEREYİM.9 SEZONA GELDİM.ŞİMDİYE KADAR BUNUN KADARGÜZEL BİR OYUN GÖRMEDİM.ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR OYNASAM SIKILMAM.AYRICA HER OYUNCUNUN KENDİNE AİT ÖZELLİĞİ DE VAR.SEZON BİRTİRDİKÇE OYUN GÜZELLEŞİYOR.
anelka_1990 Benle oynabilecek kaar iyi oynayan varsa generalx_1990@hotmail.com.Ama iyi oynuyorsanız oynayalım.Beni çocuk çolukla uğraştırmayın.En az Anelka kadar tecrübem var.
caner__beyy Beyler oda war GELİN manyak oyuncular war zor isteyen gelsni. AD:soccercenter ŞİFRE:1 PROFESSİONELLER İÇİN:AZ kişi war çabuk.
__C.RONALDO__ Orjinal Mesajı Yazan: caner__beyy bizim odaya gel ozaman socercenter şifre1 tamam ben geliyom.görcezz.:D
kartal_omer bjk_omer@hotmail.com 2006 yı yeni kurdum .. host olabiliyorum oynamak isteyenleri beklerim
emany emany1200@hotmail.com Arkadaşlar kesin her zaman boşum ve iddialıyım Vallahi bu oyunda ortaya bi iddia koyalım donunuzu bile alırım bu kadar iddialıyım yani oynamak isteyenleri beklerim...
emany abi fifa 2006 multiplayer bölümünden oynayacaksın oradan new deyip oynayacağın kişinin ip sini ve adını yazıp ok diyecesin sonra host ol veya karşındaki host olsun sen connect yap
yunemoz00 bende iddaalıyım oynamak isteyen arkadaşlar gelsin..yunemoz2004@hotmail.com yunemoz@aim.com