nilay_cebi arkadaslar bana acilen msn el yazısını bulmanızı istiorum ben indirdim ama nerden bilmiorum yardımmmmmmmmmm!!!!!
metin27 Orjinal Mesajı Yazan: nilay_cebi arkadaslar bana acilen msn el yazısını bulmanızı istiorum ben indirdim ama nerden bilmiorum yardımmmmmmmmmm!!!!! bayğı yanlış bi yere açtın!!!
cracks Orjinal Mesajı Yazan: nilay_cebi arkadaslar bana acilen msn el yazısını bulmanızı istiorum ben indirdim ama nerden bilmiorum yardımmmmmmmmmm!!!!! insan olmak lazım... edit::: indirilecek yeri biliorum ama isteme tarzından dolayı linki vermiorum...
Makaay arkadaşlar,gördüğünüz üzere yeni bir üye ve genc bir arkadasımız biraz daha anlayıslı olun.Dogru degil yaptıgı ama biraz daha anlayıs lütfen...
ŞANLI_ yeni ama 103 tane msj atmış bi bilgisi olmalı en azından !.. şimdi benimde ihtiyacım var dicem ama verecek misiniz arkdaşlar :( :( :(
metin27 Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RoNaLDo yeni ama 103 tane msj atmış bi bilgisi olmalı en azından !.. şimdi benimde ihtiyacım var dicem ama verecek misiniz arkdaşlar :( :( :( yanlış oldu galiba 103 benim:)ama artık 104 oldum :p
ŞANLI_ pardon nickler aynı gibi geldi bi de avatarı olmayınca :) neyse ona veya bana yardım eden yok mu ? :(
torcu35 El yazısını aktif hale getirmek için microsoft'un sitesindeki Windows Journal Viewer adlı programı indirip kurmanız yeterli;)
cracks http://download.microsoft.com/download/4/6/3/463ff4b8-a60a-4569-b3f1-a4c1ec784ff2/setup.exe bu linkteki programı indfirin.pc'nize kurun.sora pcyi yeniden başlatın... bu kadar...
nilay_cebi kusura bakmayın o aceleyleyle mantıklı cümleler kuramazdım ama meraklı değilim sizin werceniz siteye miteye zaten bi şey wermediniz iddayı kaybettim
rapper Allah Allah ne biçim olay bu nilay nası karıştıron yaaa..:D:D:Dneyse ama bundan sonra öle bi sürü mesaj yazma hatanı telafi etmek için düzenle butonu var ya ona bas ordan yap istersen ne değiştirceksen ordan değiştir...:D