"nightwolf" Ben de yaptığım formaları buraya koyayım Liverpool ile baslıyorum Liverpool 06 CL Edition Liverpool 06 Away Jersey
2ampara***Womanizer formalar çok güsel olmuş bişi dicem yakadaki yeşiller gözüme çok hoş geldi yaf nedense:D
"nightwolf" Hangi anlamda soylediğini anlamadım ama orası transparan olcak save as web den 0 yapabilirdim ama nedense hosuma gitmio karısıo Buda bolton Bolton 06 Away Jersey
Mc.Speedy Orjinal Mesajı Yazan: "nightwolf" Hangi anlamda soylediğini anlamadım ama orası transparan olcak save as web den 0 yapabilirdim ama nedense hosuma gitmio karısıo Buda bolton Bolton 06 Away Jersey Emre abi Güzel OLmuş tbrler..
"nightwolf" Ajax ta reklamı bulamadım anca gif olarak buldum oda kuculunce bole duruyo ama ben yinede o kadar kotu olduğunu dusunmuyorum Yorumlar için saolun...
"nightwolf" Templateyi ole cizmişim bastan o yuzden kotu durcaktı yoxa yaparken farkettim ama şortu baştan cizmem lazım temp olarak yoxa haklısın duz olmıcak;)
Exvision Gerçekten güzel işler çıkarıyorsun. Gelecekte yapacağın işlerdede aynı başarıyı ve şevki duymanı dilerim. Çok bilmişlik tasladım sanırım :)