Nowitzki 41 **Beyler bende 5+1 hoparlör var ama aynı anda sadece 3+1 yapabiliyom diğer ikisini sokuyom çalışmıyo daha doğrusu Left tarafı çalışmıyo diğer yerler çalışmıyo bi ayarı falan mı var bi yardım ediverin..**
ŞANLI_ bende microlab var bende de aynı durum oluo arka tarafta 2 hoporlor ( küçükler) çalışmıo bazen de çızırdama oluo ! vesile ile bende yardım isteim bari! inşallah cewap gelir !
rapper ses kartınız on board sa çalışmayabilir ama 5+1 lik uygun bir ses kartıysa bilmiyorum neden oluyor...
S n i p e r denetim masasında ses efekti ve ses aygıtları bölümünden gelişmişten 5.1 kolonları seçinses heryerden çıkıyor illa 5.1 destekleyen ses kartı almanıza gerek yok...
Nowitzki 41 **benim bilgisayar xp değil sen galiba xp ye göre anlattın benimkisi 2000 ama bende de ona benzeyen Saran Ses Hoparlörleri diye bi seçeneke var onun resminde 5 tane hoparlör gösteriyo ama denedim yine olmadı yaw...:(**
rapper ewt bende de olmuyor benim 4.1 creative var ama winamp tan müzik dinlerken ikisinden ses geliyor ama windows media playerdan müzik dinlerken hepsinden de eşit seviyede ses geliyor ses efekti ses aygıtları gelişmişten de denedim olmuo ordan da...
ŞANLI_ arkdaşlare benim arkada sağ ve soldakilerden az gelio öndekileri ve center manyax ama arkadakilerden eski boqtan hoporlörlerden gelio gibi.bunun için ne yapmam gerekli ses kartı mı ana kart mı ne markkası onboard ama ana kartta olabilir bi zahmet yardım :(
rapper arkadaşım senin de destekleyen bi karta ihtiyacın var...bende de aynı sorun var işte dediğim gibi 4.1 ya da 5.1 ses sistemin ne ise ona göre bi ses kartı al ben almadım neden almadım...çünkü media playerden dinliorum müziği...ama siz yine de her zaman performans istiyosanız alın derim daha da güzel olur yararlı olur...
rapper bilmiorum ne oluo ama benim öyle valla ne diim yoksa media player dan dinlermiyim winamp varken media playerden dinleyince dördü birden çalıo ama winamp ta ikisi...ayrıca nba fifa gibi oyunlarda 4 ü de çalışıo...ses kartım yok...onboard
ŞANLI_ aynen benimde öle onboard ama bende işte dediğim gibi hepsinde ses gelio fakat arka 2liden az gelio !