Takımın başarısında sadece taktik değil diğer unsurlar da önemlidir. Uygun bir antrenman programı, iyi bir taktik, bu taktiğe uyum sağlayabilecek futbolcular, futbolcuların fiziksel ve mental durumları, vs. vs.
Şimdiye kadar forumda bir sürü futbolcu önerildi, dolayısıyla o konuda bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Antrenman programı olarak da kendi hazırladığım oSa antrenman programını kullanıp, antrenman konusunu tamamen unutabilirsin. Taktik ise önemli bir konu. Taktiğin nasıl seçileceği konusunda başka bir konuda kısa bir yazı yazmıştım. Ben en soyun oyunumda Werder Bremeni seçtim ve 4 sezon boyunca toplamadığım kupa kalmadı. Bunda taktiğin yanında, antrenman, oyuncu seçimi, champion77nin korner taktiği:scn_onay: ve oyun dışı yardım (fm scout, fm comparer, zaman zaman da fm modifier :o (masum değişikliklerdi ama :) )) gibi faktörler etkili oldu. Kullandığım taktik modifiyeli bir 4132. Taktiğin dizilişi ve kendisini aşağıda bulabilirsin.

Not: Taktiği şimdilik ekleyemedim, çünkü eklenti limitini aşmışım (toplamda 70 eklenti, 3.28 MB :,()