haniball Arkadaslar su anda elimde fifa 06 var ingilizce hemde riplenmis 560 mb eger izin verirlerse size bir kiyak cekip server a atacam oradanda size linkini verecegim 1 günde iner interneti hizli olanlar 4-5 saatte indirir verecegim linkin warez p2p download lari ile alakasi yok normal internet linki soccercenter da verebilirmiyim bu linki ? arkadaslarinda taa ekime kadar beklemelerine gerek yok
haniball arkadaslar dvd sürümü 3 bilmem kac gb buelimdeki sadece ingilizce versiyonu dvd sürümünde tm 6-7 dil var hepsinin spikeri ayri ondan cok büyük
Cr@zy_Child ya bizi kandırıo heralde bana msn den biri geldi ama soccercenter da full oyun lınkı verılmıo die ama bilmiyorum omu diil mi
vahe Arkadaslar hemen atlamayin sazan gibi.. Sadece ing. versiyonu olsa bile 2 cd den olusmasi lazim.. Ki buda toplam 1,5 gb. eder.. Ne kadar riplerse riplesinler 560 mb a nasil düsürebilir ki bu oyun??? :sly:
Cr@zy_Child bende oyle dusunuyorum hem forumu ıncelersenız 3 gb fln dıolar 560 mb ise neden cd de yapmadılar da dvd de yapıolar zaten 15 gun ıcıdne turkıyenın heryerınde olur ;)