sefillik :D evt sorma bende çok beğenmiştim oyunu bekliyorum.. bir çıksa bizdede arkadaş buraya gelmesine gerek yok bizim istanbuldaki ünlü korsancılar netten çeker yalnız avusturya nete koysun yeterki:)
sefillik baba almanyadan getirmeden gerek yok ahh ahha 2048 bağlantı yeter yahu:) 1 saatte çekerler...
Gökhan alex için özel face yapılmamış ki güzel olsun Anelka içinde 2005 deki texture kullanılmış :D bari şu Alex için özel face yapın be insafsızlar
soccerman Arkadaşlar bugün bilgisayar'da takılıyordum. Televizyon da açıktı. Bir ara televizyona baktım ve Avrupa'ya yayın yapan ünlü Türk KanallarınDan biri (anlayan anladı :D ) açıktı. Bir de baktım Fifa 06 reklamı varmış. Ama hemen bitti :( İzleyemedim reklamı tam olarak. Sonra da görmedim bir daha. Belki Almaznya'da çıkmıştır. Belki de çıkmadan önce reklam yapıyodur.
09-AILTON-09 arkadaslar simdi birimizdi oyun olursa bir yere yükleyelim ve tüm SCN üyeleri indirsin;)??
GoGo21 Orjinal Mesajı Yazan: Kingser Gecen senede öyleydi normal cikicagi tarihden iki üc gün önce cikmisti. Haklisin cunku normalinde iki gun once ben almistim, Hollanda`da kaliyorum ben ve burda baya erken cikmisti ozaman. Bu sene pek ugramadim dukkanlara ya bugun bi bakayim belki 1 gun de olsa once almak daha bir hos tabi :D
Lvnt_Asn arakadaslar tm bilmiom ama benim cd alıdgım yer bu hafta sonu mutlaka gelcek dedi cumaya kadar gelir dedi
sefillik http://rapidshare.de/files/5622198/FIFA.06.CloneDVD-MiRROR._torrent.net.pl_.torrent.html çıktıııııııııı pcc buldum ta sonunda reklamn deildir... http://polishtracker.org clone yapmış kesinlikle fake deil bu adam yaptıysa değildir...
sefillik yalnız 3.50 gb artı ilk önce o verdiğim trackere üye olmanız gerekiyor hızlı çekebilmek için...
Lvnt_Asn bu pc için se allah senden razı olsun yapandan da olsun foruma girdenden de olsun walla cok heyecanlyım
sefillik Orjinal Mesajı Yazan: alexdesouza bu oc için se allah senden razı olsun yapandan da olsun foruma girdenden de olsun walla cok heyecanlyım baba valla bana güven işin içinde releoded ve clone varsa garanti fake falan deel ben çok çektim 1 tane fake çıkmadı..bana güvenin yalnız 2-3 kble çekio eğer o trackere üye olursan sabit 256 dls ile 25kb le çekersin:>