Lvnt_Asn arkadailar su resimlere bakarsanız pes5 te kar yagısı oldugunu görürüsünüz ben cok begendim kar yagdıgı zaman turuncu top kullanılıyor
mustea Orjinal Mesajı Yazan: devillmycry günaydın bende senin gibi düşünmüştüm ama we9 da karlı saha var kar yağmıyordu bu dikkatin için çok sağol ;)
Lvnt_Asn walla gidelimm kusra bakmayın ya ben daha yeni gördüm we cok sasırdıım ben ilk kez gördümde. ya koysalarmıs ya demonun içine hep bu yapıcılarda hata ya koyun bizde yanlıs yazılar yazmayalım(saka saka)
Die for You hyr bn anladım seni ama hem bu screen shot hemde pc pcye değişir bn high ve yüksek çözünürlüü seçiom gayet güzel oluo ii bi ekran kartı lazım artık şimdiki oyunlara
Brian Moser Güzel ya eskiden normal stad editlenerek zemine kar etkisi veriliyordu. Modellemeden değişiklik yapınca karın getirdiği diğer etkileri(stad kenarları, tribunler vs.) de oyunda görmek mümkün olacaktır sanırım. Hayırlı olsun :)
programmer Orjinal Mesajı Yazan: goti 6800 u olunca güzel oluveriyo o çizimler:D Evet aynen katılıyorum.. Ayrıc Fifa'nın görüntülerine iyi diyipte bu oyunun grafiklerini beğenmeyenlere hiç bişey diyemiyorum artık.. :D:D
Lvnt_Asn Orjinal Mesajı Yazan: programmer Evet aynen katılıyorum.. Ayrıc Fifa'nın görüntülerine iyi diyipte bu oyunun grafiklerini beğenmeyenlere hiç bişey diyemiyorum artık.. :D:D ya bu laflar benim için dimi halan trgamerin modu ama bana bunları sölemen için benim nerdeyse bütün msjlarımı okuman gerek