[Fifa_Boy] arkadaşlar her sene fifa bazı şeyleri çok ii yapıp eskiden olan bazı şeleri kaldırıyor neden böle yapıyor hala anlamış deilim (yanlış anlaşılmasın ben fifa düşmanı deilim aksine fifa'ya bayılıyorum pes'ten nefret ediyorum) mesela şu q+w olayı fifa 2005 de ne güzel istediğimiz oyuncuya dönüp havadan ara pasını çakıyoduk ama şimdi ben inadına istediğim oyuncuya dönsemde pc inadına başka cins bi adama atıyor ya da bende mi bi sorun var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşşekkürler!...
SouL Adam kaçıyo ama daha çok ugrasıyosun kacması icin!Alıstık mı guzel olur!Bide hangi adam kacıyo onu takip et!Belki ondan istediğin yere pas varmiyodur!İYİ Oyunlar!
medo1907 q+w çalışıyo fifa boy hem de genellikle tam isabet oluyo sen bi yanlışlık yapıyosun demek ki...
10 numara muauhau:Dben sol kanattaki adamın koşu yoluna atacaktım bastım W tuşuna (yön de werdim) ama o ceza alanına doğru giren bi adama attı topu.Süper ara pas oldu walla:)Sonra da gol attım:D Gerçekten de sorun olabiliyor paslarda:)