cracks ben amerikada mary adlı bi kızımnn evinin önüne benimle evlenirmisin mary yazan bi yer buldum.daa dorusu koordinatlar yardımı ile.
cracks Rumeli hisarı ve Boğaziçi Ünirsitesi KABE KREMLİN LOUVRE(dünyanın en büyük müzesi) Marry benimle evlenirmisin? Özgürlük Anıtı NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE... Uçak alanı bayaa oldu heralde.daha çok var ama ... :)
Cambaz Old Trafford Stamford Bridge Highbury San siro/Giuseppe Meazza Santiago Bernabeu Vicente Calderon
Last_Blow Orjinal Mesajı Yazan: Nouzer Nasıl kullanıldığını biri açıklayabilir mi ?? Aha bir stad buldum :) GEzmeye dEvam .. Keşke daha büyüğünü koysaydın üstüne tıklanmıyor.
Cambaz İşte size bir stad daha ama aralarından en önemlisi Galatasaray'ın UEFA Kupasını aldığı stad Parken Parc de princes Wimbloden tenis turnavısın yapıldığı kortlar
Venom ya PRİNT SCREEN yapıcağınıza CTRL+S yapın o kaydedio saten alın size ne olabilir tabii ki ARENA AUF SCHALKE:D
APACHE offf ben o kadar yakınlaştıramıyommmm bana msnden yardım edebilcek biri var mı?????misal iste yakınlaştırmıo...... garez2005@hotmail.com benim msn
APACHE ewet war izmir ama istanbul kadar net değil egekent teyim ben karşıda eski izmir havaalanı var yani çiğli airport we şu anda earth da gördüm orayı çiğli airport yazıyor ama ben bizim evi bulamıom... :(