goti sevgili kardeşim dilediğini yaz oluyo hepsi cd key ;) (aklından ne geçerse haneleri doldur yeter)
Venom **CD Key, serial ve warez gibi yasa dışı şeyleri istemek bu forumda yasaktır** özlemiştim bunu yazmayı:D:D
goti haklısınız yasak ettik bi eşşeklik napalım.zaten key falan yoktu oyunda o yüzden sorun yok heralde atlanmış bi anda ama rahat olunsun reca ederim
goti ben bide yetkili arkadaşlardan bişey isteyeceğim bi konu açmak istiyorum siteye üye olan sevgili arkadaşlarımızdan bir ricamda olucak kimlerin orjinal oyunları sürekli aldığını,aynı zamanda abone oldukları oyun satan merkezleri falan öğrenebileceğim yerleri merakımdan öğrenmek için bir konu açmak istiyorum mümkünmü dür.birde türkiye koşullarında dar gelirli insanların korsan oyun alması masumane bir davranış mıdır yoksa terbiyesizliğin adiliğin hırsızlığın kaçakçılığın dikalasımıdır?.ve aynı koşullarda orjinal(sokağa atılacak para yok ise)oyun almak gerçek bir budalalık mıdır?yoksa paran yoksa sen kimsin oynama oyun kardeşimmidir?şeklinde bir konu açabileceğim yer varmıdır sitede...yasağın tmelini oluşturmak amacıylada bana lazım olacak bilgiler bunlar..yoksa bunların hiçbiri değilde sadece polis amcalar mı kızıyo?