F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde çarşamba günü İstanbul'da karşılaşacağı PSV Eindhoven'in hocası Guus Hiddink'ten çarpıcı açıklamalar. F.Bahçe'yi 90'lı yılların başında kısa bir süre çalıştırdıktan sonra görevden alınan ve daha sonra büyük başarılara imza atan Hiddink, rakiplerinin çok önemli bir geçmişe sahip olduğunu belirterek şunları söyledi: "Öncelikle, F.Bahçe çok değişmiş. Avrupa'nın önemli kulüplerinden biri haline gelmiş. Zor bir maça çıkacağımızı ben de oyuncularım da biliyoruz. Milan maçı düşüncelerimizi pekiştirdi
Anelka çok etkili bir oyuncu. Amacı Şampiyonlar Ligi'nde oynamak olduğu için F.Bahçe'yi seçti. Milan maçında çok iyi oynadı. Bizim maçta da kendisini göstermek için tüm gücünü yansıtacaktır. Ama ona özel bir önlem almayacağız. Çünkü biz de geçen yıl bu kupada yarı final oynamış güçlü bir takımız. Bizim de önemli silahlarımız var. Biz F.Bahçe'yi ne kadar düşünüyorsak, onlar da bizi düşünmeli. Futbol tek taraflı bir spor değil. PSV de çarşamba akşamının diğer tarafı.
Öğrendiğimiz kadarıyla F.Bahçe Stadı da değişmiş. Artık Avrupa'nın sayılı statlarından biri olmuş. Zaten ateşli bir yapısı olan F.Bahçe taraftarı yeni stadıyla birlikte üzerimize 2 kat daha güçlü gelecektir. Bu konuda tecrübelerimden oyuncularıma aktaracaklarım olacak
Gruptaki esas hedefimiz geçen yıl şanssız şekilde elendiğimiz Milan'dan rövanşı alabilmek. F.Bahçe'nin bu dengeli grupta herkes kadar şansı var. Schalke'yi, bir Alman takımını hesapların dışında tutmak yapacağımız en büyük hata olacaktır F.Bahçe'yi şu anda çok iyi bildiğimi söyleyemem. Ama yakından takip ettiriyorum. Gelen raporlar bizim adımıza pek iç açıcı değil. Benim zamanımdaki mantaliteden çok farklı bir yapı var şimdi. Zaten Türk Milli Takımı bize bunu 2002'de Kore'de göstermişti. İşimiz kolay değil ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, giden bütün futbolcularıma rağmen, F.Bahçe'nin de işi hiç kolay değil. İstanbul'da mükemmel bir maç olacak."