evet yanlış oklumadınız. kürdistan kuruldu yalnız. bi devletin tanımasını ve kendine daha geniş toprak bulması kaldı. zaten ırakta pkk danışma burosu var.
ekonomiside petrole bağlandı şimdi. israil devleti kurulurken yaptıgı gibi o bölgeye kürtleri ve kürt yanlısı olanları toplayıp geniş bi alan yani toprak sahibi olabilmek. tabiki orada yaşayan turk kökenlileri ve karşı çıkanları temizleyerek.
bana inan mayanlar. kendilerine enyakın nakliye şirketlerine gidip. ıraka yuk götüren bi kamyoncunun pasaportuna baksın.
ve peşmergelerin bastıgı mührü incelesin.
şimdi gerekli olan şey . devleti tanıtmak.
türkiyenin yaptıgı tekşey vurum kırarım demek
lafla gemi yürümez. somut adımlar atmak gerekir.
orgenarale helal olsun diyorum başka bişi de demiyorum.
abd bize söz verdi pkk yı temisleyecek yok devenin nalı.
abd olacak ş...siz ulkenin yaptığı şey ne pkk ya danışma bürosu açma izni hahahahaha böylemi mucadele diyorsunuz siz bunları tayyip 'e yutturun..
yine çok zaman oldu ama apo yakalandıktan sönra yerine geçem ş...siz i..ne arkamızdaki ülke abd diye açıklama yaptı.
ayrıca satılmışi medyamız sürmanşet ( bazıları hariç tabi yazanlarda çok küçük köşeye sıkıştırdı.) bu haberi geçerken. peşmergelerin bastıgı bu muhru nasıl atladılar hayret dimi.