iluvu dün bütün gecemi pes ve fifa nın demolarını indirmeye ayırdım ama fifayı oynuyamıyom! pes çalıştı ii bari. fifa demoyu açıyorum dil seçimi geliyor bütün diller gözümün önünde film şeridi gibi dolanıyor ingilizceyi tutturup enter layıp giriyom oyuna takım seçimi geliyor heh burda sorun oluyo sol tarafı yönetemiyorum kendi kendine değişiyor yine sağ tarafı yönetebiliyorum sadece o da oyuna girebilmem için yeterli olmuyo!!! lütfen yardım... :confused:
MateJa arkadaşım bu konu çok kunuşuldu forumda benim hatırladığım kadarıyla usb mouse veya klavye kullandığın için oluyo o ama çözümünü bilmiyom
KalkVeSavas kablosuz mause kullandığın için oluyor,şuan çözümü yok,fakat full sürümde düzeltilir sanırım bu hata.
icelander Orjinal Mesajı Yazan: iluvu dün bütün gecemi pes ve fifa nın demolarını indirmeye ayırdım ama fifayı oynuyamıyom! pes çalıştı ii bari. fifa demoyu açıyorum dil seçimi geliyor bütün diller gözümün önünde film şeridi gibi dolanıyor ingilizceyi tutturup enter layıp giriyom oyuna takım seçimi geliyor heh burda sorun oluyo sol tarafı yönetemiyorum kendi kendine değişiyor yine sağ tarafı yönetebiliyorum sadece o da oyuna girebilmem için yeterli olmuyo!!! lütfen yardım... :confused: Bu sorununa çözüm bulmak için foruma katılmış gibi bir halin var.Ben sorunun çözümünü bilmiyorum ama bir iki tesellide bulunabilirim:Birincisi fifademo çalışmadığı için çok fazla üzülme çünkü çok bir şey kaçırmadın.İkinciside pes5 çalışmayıp fifa çalışsa halin dumandı gene haline şükret.Kolay gelsin inşallah bir çözüm bulursun.
iluvu arkadaşlar sağolun bi fare bulup olayı hallettim. keşke halletmeseydim! pes ten sonra hiç çekilmiyomuş! pes olayından beri fifaya yıllardır el sürmüyordum bi o kdr yıl daha dokunmam heralde!!!