Orjinal Mesajı Yazan: anelka10
Fb taraftarının 70 milyon önünde inönü ye girip 35 bin bjk liye kafa tutması gibi
:))))))))))))))))))))))
beşiktaş forması beşiktaş atkısı ve beşiktaş marşlarıyla stada gelip macın başlamasına 5 dk kalana kadar kendi takımlarına küfür ederek ve istiklal marsında polis gözetiminde bulundukları eski acık tribünde kafa tutmalarımı :D
keske kapalı tribüne gelselerdi :)))
size forzabesiktastan cağrı arkadasımızın bi yazısını eklicem buraya ..
Anne Ben Kolpa Holigan Oldum!.
Nasıl mı oldum... Maça geleceğim diye günlerdir emniyeti ayağa kaldırdım. Sağolsunlar kafeste yer ayırmışlar, ordaki Beşiktaşlıların çoğunu da yan tarafa almışlar rahatça girelim diye...
Önce atkım vardı bayrağım vardı. Kadıköy'de iskelede takılıyodum öyle, tek tük Beşiktaşlılara salça oluyordum hatta. Sonra 50 kişi geldi hepimizi evire çevire... Donumuza kadar soydular bıraktılar ama yılmadık...
Maça girecektik bir kere, kafaya koymuştuk. Kusura bakmasın Beşiktaşlı arkadaşlar saat 19.00'a kadar beklettik onları, içeri girmişler onlar da biz gelmeyince. 19.45 stada girdik, kafese yani, taraftarın içine göz(!) isterdi çünkü. Yarı çıplak soyunup holigan oluyoduk ki tam polis dışarı attı bizi nedense!
Dışarı çıkınca da sağolsun polis abiler bizi salıverdiler ödüllendirir gibi. Belki bir tarafımız yemedi yine, Çarşı'ya kadar giremedik, gerçi herkes staddaydı o sırada ama yine de Şampiyon Kokoreç'i falan taşlayıp uzadık. Çok holigan bir gündü anne, sarıl bana bırakma anne...