Orjinal Mesajı Yazan: GENCFBDAYWALKER
oraya buraya megafon sokuştururlarsa 130 desibelde olur 230 desibelde...
bu kadar kıskançlık olmaz ya ayıp denen bişey var yaşınınküçüklüğüne verip bu saçma sapan konuşmalarına cvb vermiorum dediklerini düşün sora bi daha yazı yaz ( KISKANÇLIK YAPMADAN ) :mad:
Orjinal Mesajı Yazan: crmu
İlk 10-15 dk boyunca valiye fenerbahçemize aziz başkana saydırdılar bu mu büyüklük.
valiye tepkimizin nedenini ben tekrar söliyim belki hatırlarsın VALİ FENERBAHÇE TARAFTARI SAHAYA GİRMİCEK...!!! dedi ama stadta fener taraftarı vardı bu tepki bunun yüzünden ayrıca aziz yıldırıma ve fenerbahçeye tabiki saydırcaz fenerliler inönüye tinerci yuvası derken demirörene tüpçü derken iyi ve onlara görede en büyük taraftar peki sana soruyorum BÖLE Mİ BÜYÜK OLUNUYOR...????? :mad:
Orjinal Mesajı Yazan: hasangokcen
cok ii bi tezarat ama bu tezarat futbolcuları inanılmz kötü etkiliyo ve futbolcular gol stresine giriyo
sana katılmıyorum beşiktaşımız 1-0 mağlupken o tezahürat sayesinde 2. yarıda bence hırslanarak sayısız gol pozisyonuna girdi ve üsütne son dakikada golüde buldu bu yüzden bence bu tezahürat negatif deil pozitif yönde etkiliyor futbolcuları....!!!!
sonuçta orada bir rekor kırılmıştır zaten her zaman beşiktaş taraftarının ne kadar vefakar ne kadar iyi taraftar olduğu her fırsatta her yerde sölenir bunu inönüye gelen her avrupadan rakip takım teknik direktörleri sölemiştir kimsenin kıskançlık yapmaya hakkı yok özellikle fenerlilerin.....BEŞİKTAŞ TARAFTARINA LAF ATCAĞINIZA KENDİNİZ BU REKORU KIRINDA GÖRELİM....!!!!