War Chief biyoljı hakkında odew werdı hoca nereden bulabılırım bana lınk werırsenız sewınırım..ACİL!!!
ridvan155 Orjinal Mesajı Yazan: Nouzer Konu neki www.google.com.tr gir ara biraz araştırmacı ol ;) gerçekten konuyu yazmazsan sana nasıl yardımcı olalım :confused:
War Chief acil link werırsenız sewınırım bıyolojı nedır? bıyolojı kaca ayrılır 2000yılında bıyolojıde ne gıbı degısıklıkler olmustur?ACİL
CHaMPioN77 **Sabit konudan tartışmaya devam edin, forum kirliliği oluşmasın diye ''Ödev Linkleri'' orada verliyor.**
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: War Chief acil link werırsenız sewınırım bıyolojı nedır? bıyolojı kaca ayrılır 2000yılında bıyolojıde ne gıbı degısıklıkler olmustur?ACİL M.E.B.'in Lise 1 Biyoloji Kitabı'nda hepsi yazar.
Curcuna Orjinal Mesajı Yazan: Spocket Benimde geometri ödevim var, biriniz yaparsanız sevinirim, ne olduğunu söylemiycem, banane. :icon_lol:
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: Spocket Benimde geometri ödevim var, biriniz yaparsanız sevinirim, ne olduğunu söylemiycem, banane. Lise Son'da ödev yapan öğrenci... Yazık, yazık... Bu gençlik nereye gidiyor...
War Chief arkadaslar kadın delırdı ıllahı arastırın dıo .bizede BİYOLOJİ KİTABI ALDIRMADI.GOOGLE DE ARIYORUM SACMA SAPAN SEYLER WAR.YARDIM EDİN...lutfen adama akıllı bi site yazın suraya..HELP ME!!!
.ArThuR. Orjinal Mesajı Yazan: War Chief acil link werırsenız sewınırım bıyolojı nedır? bıyolojı kaca ayrılır 2000yılında bıyolojıde ne gıbı degısıklıkler olmustur?ACİL arkadaşm bu dediiin lise 1 biyoloji kitabnda var MEB yayınlar:) hemde ilk sayfalarda...
Nouzer **Evet bizim kitaptada var aynı kitap sanırım ilk sayfalarda var hatta o konuyu işliyoruz :)**