Battousai Orjinal Mesajı Yazan: musty bugün rasgele yaptım şunu :) :eek: :eek: :eek: Süperrrrrr.tam olarak nasıl yaptığını bulduğunda burada da anında anlat ;) :D :meksika: :icelim: :applause:
musty Orjinal Mesajı Yazan: Battousai :eek: :eek: :eek: Süperrrrrr.tam olarak nasıl yaptığını bulduğunda burada da anında anlat ;) :D :meksika: :icelim: :applause: bulursam anlatırım :D
musty Orjinal Mesajı Yazan: LeFtErxFaTalFlEx ohaa musty naptın sen yaw çabuk bulmaya çalış nerde wwanted nerde :P sen önce oyunu al olm sonra anlatırım sana :D
Alphaville Arkadaşlar bütün bulunan hareketleri tuş kombinasyonları ile birlikte yazılı olarak toplu bi yerde yazılsa nasıl olur?
xxxxxxxxxxxxxxxx ya bi arkadaş bi ara pes4 hareketlerini toplayarak döküman yapmıştı videolarla beraber allah razı olsun ondan keşke pes5 dede böle bi olay olsa
jamakazu musty'nin yaptığı topu ayağın tabanıyla önüne çekme hareketini diyosanız, şöyle yapılıyo: adam sabitken, r2 + . yalnız topun adamın ayağına yakın durması lazım.
xxxxxxxxxxxxxxxx kardeş senin dediğin kaka hareketi bu o değil dikkatli bak musty toplamış karman çorman coctail gibi bişi yapmış :D:D:D
musty Orjinal Mesajı Yazan: jamakazu musty'nin yaptığı topu ayağın tabanıyla önüne çekme hareketini diyosanız, şöyle yapılıyo: adam sabitken, r2 + . yalnız topun adamın ayağına yakın durması lazım. hareketin bi parçası o ama en önemli parçayı daha çözemedim topukla atıp geçmeyi yani..:)
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: musty sen önce oyunu al olm sonra anlatırım sana :D vaal ya oyun hala bende yok yahu :D :D :D :D
musty Orjinal Mesajı Yazan: LeFtErxFaTalFlEx vaal ya oyun hala bende yok yahu :D :D :D :D olm alsana kaç aydır başımızın etini yiyon pes5 diye şimdi de almıyon :)
FaTaL? Orjinal Mesajı Yazan: musty olm alsana kaç aydır başımızın etini yiyon pes5 diye şimdi de almıyon :) abi netten indiriyodum 1 gb si yandı hatalı veri :mad: :mad: :mad: sonra dün işte evde yoktum bu sabah başladım çekmeye 400 mb kadlı bakalım yarın sabaha iner bu :rolleye3: :rolleye3: :D :D :eek:
Lvnt_Asn mustty kardeş brawooooo sana muhtesem süper bi hareket walla sana bisey diim benim futbol oyunlarında su zamana kadar gördügüm en baba hareket
musty Orjinal Mesajı Yazan: alexdesouza mustty kardeş brawooooo sana muhtesem süper bi hareket walla sana bisey diim benim futbol oyunlarında su zamana kadar gördügüm en baba hareket bi de nası yaptığımı bilsem süper olcak be kardeş :D