**Galatasaray’da başarı sesleri yükselmeyebaşlamıştıki yine sular kaynamaya başladı. **
Belçikalı teknik adam pazar sabahı kahvaltıya geç kalan yıldıza bağırınca 'film koptu!' 'Hem program asmıyorsun, hem de bağırıyorsun' diyen Rigobert Song ortalığı dağıttı
G.Saray'da tam "işler yoluna girdi, takım istikrarı yakaladı. Başarı yakın" sesleri yükselmişti ki sarı-kırmızılı kulüpte yine sular kaynamaya başladı. Yerli oyuncuların 6 aylık alacaklarının daha 2 gün önce ödenmesi gerilimi az da olsa dindirirken, pazar sabahı, Sivasspor'la oynanacak maç öncesi Song ile teknik direktör Eric Gerets arasında dudak uçuklatacak cinsten bir kavga yaşandığı ortaya çıktı. Yemekhanede sandalyelerin, pet şişelerin uçuştuğu bu büyük tartışmanın perde arkası ise şöyle gelişti:
**Uyuya kaldı**
Sivasspor maçı için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa giren sarı-kırmızılılarda pazar sabahı erkenden uyanan Song, kahvaltı için 08.30'da yemekhanenin yolunu tuttu. O gün yemek saatleri ile ilgili program asılmadığı için sabah kahvaltısının saatini bilmeyen Kamerunlu yıldız yemekhaneye biraz erken gitmişti. Aşçılar tarafından uyarılan Song kahvaltının 09.30'da başlayacağını öğrenince tekrar odasına döndü. Aradaki 1 saatlik süreyi uyuyarak değerlendirmek isteyen tecrübeli futbolcu uykuya dalınca 09.50'de kalktı ve yemekhaneye gitti. Teknik direktör Gerets ise salona 20 dakika geç gelen oyuncusuna, ayağa kalkarak "Bir daha böyle sorumsuzluk istemiyorum. Eğer yine geç kalırsan cezayı yersin" dedi. Bu suçlama karşısında neye uğradığını şaşıran Kamerunlu oyuncu hocasının sözleriyle adeta deliye döndü. Yemek programının asılmamasına rağmen erkenden kalkarak yemekhaneye geldiğini belirten Song herkesin ortasında "Dalga mı geçiyorsunuz? Ben buraya 1.5 saat önce geldim. Sonra odama geri döndüm, uykuya dalmışım. Bana öyle bağırma" diyerek hocasına sert bir çıkış yaptı
**'Çabuk dışarı çık'**
Diğer oyuncuların ve personelin yanında öğrencisinin kendisine böylesine ters bir tepki vermesine sinirlenen Belçikalı hoca ise hiçkimsenin beklemediği bir şekilde "Kapa çeneni. Benimle böyle konuşamazsın, çabuk dışarı çık" sözleriyle Song'u yemekhaneden kovdu. Ne olduysa bundan sonra oldu. G.Saraylı yıldız önündeki sandalyeyi kaldırıp, yemekhanenin ortasına fırlattı. Kamerunlu, hızını alamayıp masadaki dolu pet şişeyi Gerets'e doğru attı. Diğer futbolcular hemen olaya müdahale ederek Song'u dışarı çıkarırken, herkes Song'un Sivas maçında kadrodışı kalmasını bekledi. Ancak durumu olgunlukla karşılayan usta hoca "Merak etmeyin böyle olaylar olur. Benden gelip özür dileyecektir" dedi. Fakat Song, Gerets'in dediğini yapmadı.