BCS Bencede...Ama oyun hep aynıı haberler,maç anlatımı vs. Bu yüzden artık önemli olan oyuncular diiil ;)
yyurduseven haklısın herşey aynı ama daha ismini duymadığın birçok oyuncu yönetmediğin birçok takım olması insanın bu oyundan kopmasını engelliyor.
hagi84 gardaslik trabzonspor evindeki maclara seyirci gelisini duzelt yaw...bi maca 1600 seyirci gelirmi!!!canini yirim onu duzelt
gurayerdem **Ankaraspor'un trasnfer bütcesi cok düsük.. 600k ile baslıo..bence 2 milyon** euro olmalı!
PaoLo_RosSi temur altunhan yeni kırşehirspor da furkan baştan amasyaspor da çağdaş atan sağ ayaklı değil soren larsen in özellikleri daha iyi olabilir
Solid Snake Marcio Nobre ve Fabio Luciano Fenerde kiralık can arat kerim zengin kiradan döndüler bi de recep karşıyakaya kiralandı benim gördüklerim bunlar başarılarının dewamını diliyorum
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: Solid Snake Marcio Nobre ve Fabio Luciano Fenerde kiralık can arat kerim zengin kiradan döndüler bi de recep karşıyakaya kiralandı benim gördüklerim bunlar başarılarının dewamını diliyorum recep satılmadı mı :confused:
Elensar77 Chelsea nın bütcesi 10 milyon euro cıktı bende :D onu yaklasık 150 milyon euro yaparsan olur.
Solid Snake Orjinal Mesajı Yazan: SuperBamm recep satılmadı mı :confused: Yok satılmadı kiralandı link de veriim http://www.sabah.com.tr/2005/08/31/spo120.html burda yazıyo
intern BİR KAÇ HATIRLATMA arkadaşlar bazı arkadaşlar versiyon 2 'yi yüüklememiş galiba. oyunun orjinal hataları yazılıyor. bir de chelsea'nin bütçesinde bir 0(sıfır) eksik yazmışım o düzeltileck merak etmeyin. ya bi de emin deilseniz ve bulduğunuz hatanın çözümünü bilmiyorsanız yazmayın. ***intern***
fabiodevil Necati ateş fR deilmi bide şu top cambazı varya brezilyalı suan oynadımız yamada yok galiba onuda bulamıyorm eklersen i olur