ThEQueSTioN Tamam millet kafanıza göre takılın kendi video larınızı gönderin ... ben 3.05 çekene kadar göndermiyorm ...................
ismet_nash http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=52284 bence burda toplayalım bi video ya bakim
ThEQueSTioN ya abi ben napiim kameramanda (arkadaşta) iş yok :D makinede çok iyi değil ztn .. başka sefere daha düzgününü çekerim ..
ThEQueSTioN boy 175 dedim ya ztn tartışma bunun üstüne çıkmıştı ... ya abi bide sakatım bi iyileşiyim siz o zman video ları görün ...
ThEQueSTioN sordum ordakilere öle dediler ne biliyim ben kaç yaw ... kaçmış ölçtünmü ordan ... ben ölçmedim ...
HeDo tam potayı tuttugunda ayagın adamın dızınden daha asagıda bı devıyede kalıyo ya adamın dızıne kadar olan bolgesı cok uzun ya da pota 2.80 falan
ThEQueSTioN o adam kameraya daha yakında ondan öle görünüyo ... yada boşwr ne düşünürsen düşün çünkü bende potanın gerçek ölçüsünü bilmiyorum ... ama 2.80 deil onu biliyorum ...
HeDo Orjinal Mesajı Yazan: ismet_nash inanmak zorunda değilsin ki inanıp inanmayacağım bisey yok ki. potanın boyunu hesaplıyorum sadece
HeDo Orjinal Mesajı Yazan: ThEQueSTioN o adam kameraya daha yakında ondan öle görünüyo ... yada boşwr ne düşünürsen düşün çünkü bende potanın gerçek ölçüsünü bilmiyorum ... ama 2.80 deil onu biliyorum ... neyse ben bısey demıyorum artık sen herhangı bı salonda smac vur ve buraya koy. hep beraber alkışlayalım seni
blackeagle8 bu potaya zor basmıssn salon potasına bence hiç basamassn ama sakatlıktan dolayı diosn haklı olabilrsn bende smac vurdugm 2.80 lik potaya şimdi deyemiyorm.
ThEQueSTioN işte diyorum ya sakatlığım geçsin spor salonu açılsın video yu koyucam ... bide sakatlık belden yani düşünün zıplamayı nasıl etkiliyo ..
ThEQueSTioN dedim ya tam ölçüsünü bilmiyorum diye ... orda sürekli oynayan adamlar öle dedi ne biliyimm ben .. ama 2.80 olacağını sanmam ...