Orjinal Mesajı Yazan: Exvision
Dün arkadaşlar gitti.İşlerim nedeniyle bende gidemedim.Ya yarın yada pazartesi gideceğim..
Bu arada filmde latince bir kelime varmış.Bir geminin adımıymış neymiş.Hatırlıyormusun?Yada varmı böyle birşey?...
Evet var latince kelime R ile başlıyo... Bi geminin adı evet...
...
O değilde filmin konusu çok ilginç ve çok güzeldi, iyi işlendi, iyi anlattılar, kafamız karışmadı, pek soru işareti oluşmadı... Lakin sonlara doğru fazlaca artan aksiyon ve bana yine başroldeki kahramanların fazlaca 9 canlı gelmesinin ardından (nasıl bir cümleyse artık) sonlara doğru sıkıldım biraz, ya da sıkıntılı anım bu filme denk geldi... Genel olarak güzeldi... Bilim-kurgu sevenlerin mutlaka gitmesi gerekli... Scarlett Johansson için bişey diyemiycem, nasıl bi dudaksa artık, eheh...
spoiler: filmi izlemeyenler lütfen okumasın
*
*
tek aklımda kalan soru işareti; en son meydana çıkan insan olmayan kişilerin (şimdi uyarı yaptık ama kazara okuyan olur yine de, o yüzden açık yazmıyorum); sistemin çökmesinin ardından ne olacağıdır... çünkü bi insan olan kişiler var bi de insan olmayan kişiler, ikisi birarada... beyaz beyaz çıktılar öyle meydana da sonra nolcak işte...
msn search olayı da hoşuma gitti, eheh... iyi düşünülmüş güzel bi ayrıntı... bi de tam kullanırlarken "msn search geçersiz bir işlem yürüttü, ve kapatılmak zorunda" diye hata verseydi falan daha bi güzel olurdu... :p
bi de tekerleksiz trenlerin olduğu dönemde, tren tekerleği taşıyan (?!?) tır şoförü amcamın arkasında fırtınalar koparken, hiç istifini bozmadan yoluna devam etmesi de ilginç gelmiştir.
*
*
spoiler: son