Gökhan evet bunun çıkmasını bekliyordum gerçi gece saat 12 gibi yayınlandı bende hemen indirdim hemen bir yama hazırlıklarına başladım sanırım 4 büyükler yaması olacak demo için amacım full oyun çıkmadan bu yamayı çıkarmak pankartlar ve logoları hazırladım eve gidince hemen kadrolara başlayacağım en kısa zamanda bitirmeye çalışacağım
kreon1207 bu programla kadrolardaki oyuncuların yaşını,gücünü falan ayarlayabiliyorsunuz.bir nevi yani creation center...;)
kreon1207 ilk önce fifa db dosyasını masaüstüne export yapıyorsunuz,sonra tableplayer write bölümünden oyuncuların " ıd "numaralarını buluyorsunuz,sonra table players a gelerek o " ıd " numaralı futbolcuların gücünü yaşını falan değiştirebiliyorsunuz ve daha birçok özelliğini tabi..;)
kreon1207 Yetkili arkadaşlar bence bunuda sabit konu yapın,çünkü çok önemli bir şey bu..Ama tabi ki siz bilirsiniz,saygılar...;)
kreon1207 Arkadaşlar bu da benden size bonus patch,belki lazım olur.eğer demoda unidb ile futbolcuların yaşını nasıl değiştiricem diyorsanız ahanda yaş hesaplama programı,buyrun güle güle kullanın...;) http://rapidshare.de/files/4909715/FIFAage.zip.html
SiNBaD_ nedenmiş o ama ben dün yüklemiştim o ayrı konu ama bir çok kişide önemsemiştir bence ama tamamen anlayan yoktur bence.Yinede açıklaman iyi güzel tercüme etmişsin tebrik ederim
gbaran 1-face yapmak için hangi program lazım. 2-Nasıl yapılacağı hakkında bi ders var mı (programın kullanısı hakkında) 3-Yaptığımız face i nasıl aktarıcaz....
kreon1207 Arkadaşlar,işte unidb nin resimli açıklaması ve kullanımı (ama sadece burda oyuncu güçleri nasıl artırılır,o gösterilmiştir...Diğer istediğiniz özellikler size kalmış..)Bu arada tabiki fifa06-data-cmn içinde bulunan fifadb dosyasını masaüstüne export edin bu programla ve sonra bu işlemleri yapın...İşlemleri yaptıktan sonra da,tekrar fifadb dosyasına import edin ama ilk önce fifadb dosyasını yedekleyin,herhangi bir hataya karşı...hadi kolay gelsin..Bol fifalı günler....(Bu arada bu programı kullanmayı bilmeyenler için yolluyorum bu açıklamayı)