vkalem Fifa 05 dosya merkezindeki dosyalarin buyuk bir kismi indirilemiyor, acaba sorun benim baglantida mi dicem ama pes ve fm-cm ile ilgili dosyalari indirebiliyom!
SRCN1985 Dosya merkezinden fifa ile ilgili nerdeyse tüm dosyaları denedim 2004 tsl falan dahil ama hiçbirisi inmiyor!!! :mad: :mad: :mad:
capkin_57_34 rapidshade web sitesinden indiriliyor ama öteki siteden indirilmiyor baska bir dilde bir sayfa cıkıyor nasıl olabilir lütfen yazabilir misiniz???
selsar73 evet ya fifa 2004 inönü stadı süper liği indirmeye çalıştım ama indirilmiyor link ölmüş ha bu arada bilgi amaçlı mesaj yolladım ama bana cevapta verilmedi neden eski dosyaları indiremiyoruz 2006 nın dosyaları gayet güzel çalışıyor ne yani biz geç kaldık yani öylemi kusura bakmayın anca haberim oldu bu siteden ama keşke olmasaydı dosya ismi var indirme linki var ama dosya yok insana çok koyuyor bilginiz olsun lütfen eski linkleri kontrol edermisiniz fifa 2004 den beşiktaş hakkında hiç bir dosyayı indiremedim yardımcı olursanız teşekkür ederim saolun işlerinizde başarılar kolay gelsin
gokhan_gs ARKADAŞLAR BANA DA FIFA 2002 WC nin 11 yıldızlı Türkiye ve FIFA 2001 in Spiker programı ile ses çeviricisini (waw to str)yi verirseniz çok mutlu olurum bu yamaları 1 yıldır indirmeye uğraşıyorum... :mad:
hain_geceler Orjinal Mesajı Yazan: Gökhan İndiremediğiniz Dosyaları Buraya Yazın Temin eder Yeniden Upload ederiz ;) Bu mesajın üzerine 7 mesaj gelmiş ama Admin beyimiz yada başka bir yönetici zahmet edip ilgilenmemiş.
Elik Sana diyorlarki indiremediğin dosyanın tam linki ver ve eğer bizde varsa upload edelim. 6 yada 3 yıl önceki FIFA'nın dosyalarını elimizde tutmuyoruz. 2008 serisi çıkmış, niye son seriyi oynamıyorsun.