ihsanfb yamayı yüledikten sonra oyun açılıyo 2-3 maç tan sonra windowsa çıkıyo neden kaynaklanırki yardımcı olursanız sevinirim.....
fatihaky aynı sorun bendede var bi moderatör felan el atsada su olaya bi cözüm bulsak arkadaslar yokmu cözümü bilen biras katılımcı olalım haydiii
jeefo ya ben yamayi nasil yuklucem oun beceremedim.download linkine tikliyorum 6 kb lik bi rar dosyasi indiriyo.onu da actigimda arsiv hasarli falandiyo.download linkine sag tiklarsam 36 mb lik "2" diye bi dosya indiriyo.onu napcam..
penguen YA ARKADASLARR HIC OLMAZSA ARANIZDA YUKLEYENLER VAR ONU BILI YAPAMADIM YUKLENMIYO DOWNLOAD YAZISI CIKMIYO 35 SANIYE BEKLEDIKTEN SONRA NAPCAM SIZLERDE YOKMU YEDEK YOLLAYIN LUTFEN YALVARRIM
T.Henry bu yamayı yazın yüklemiştim. bendede aynı sorun oluyordu. adminler, bu sorun bazı pc lerde oluyor, bazılarında olmuyor demişti sadece... ama şimdi nano detailed çıkcak fifa 06 için. bence bir an önce fifa 06 alıp yükleyin. değer ;)
yalovali ya arkadaslar bende de problem var gerci ben indirdim yükledim ama hic bir sey degismedi lütfen yardim DOS dosyasi gibi gelen yerde erorr veriyor bütün zdata dosyalarina lütfen yardim
Efsane48 Evet bende de atıyo oyunda 1-2 maçtan sonra... Bu yamayı yapıp emek harcayan arkadaşlar buna neden bir çare bulmazlar şaşıyorum valla :(