serdar27 arkadaşlar formaların numara we yazı tiplerini deiştirebiliomuyuz..? mesela realmadrid in numara stli hoşuma gidior onu yüklemek istiorum ama sadece real madrid için.. yani her takımın kendi numara stilini yükleebilirmiyis_? Yardımlarınız için şimdiden çok TEŞEKKÜRLER...;)
serdar27 ya sanki ben daa önce real madrid in yazı tipini görmüştüm biyerde .. o yüzden soriim dedim belki wardır ama herald ben yannış hatırlıorum..:(
Mc.Speedy Burda Görmüşündür bende burda gördüm walla bi dat 0_text içinde olması lazım bi dosya var ordan editliyoruz ....ama dosya adını hatırlamıyorum
RedOne Valencia CF Fonts: barcelona numbers by kel change colors for new kits: GK home black shirt&pants(valdes) GK away pants black GK third shirt gray & pants black(ruben): GK away shirt orange (jorquera): Home shirt: Home pants: Away shirt: Away pants: Real Madrid Letters & numbers update bunlar işine yarıya bilir Not:ALINTIDIR
serdar27 Orjinal Mesajı Yazan: arif_icke bu numaraları oyuna nasıl eklicez ben aradım bulamadım... :,( +1
RedOne Orjinal Mesajı Yazan: Sarpus redone galatasray linki bozuk bi daha verirmisin dostum bende bunu aldığım sitedeki linki verdim düne kadar calışıyordu ama link ucmuş..aldığım yerdede hala aynı link var .eğer yeni bir link verirlerse koyucam ;)
serdar27 :mad: :mad: :mad: beyler kimse sölemiicekmi bunları nası oyuna koyucaımızı :mad: :mad: :mad:
Sailorman89 her takıma özel font olayı PES 4 ve WE 8 de yok ... bu olay WE 8 Liveware Edition (sadece PS2 için bu oyun) ile start aldı ve WE 9 PS2 de de var.. PES 5 tede olacak cıktıgı zaman .. bu sağda solda gördüklerinde WE9 dan yada WE 8 LE den cekilmiş görüntülerdir..
RedOne yada beğendiniz isim fontunu değiştiriseniz onu her takımda aynı kullanacaksınız pes 4'de ,forma numarası ise diğelim adidas forma numarası yerine roma'nın kini koydunuz ozmn oyunda adidas nosu kullanan her takım otomatikman yeni no yu kullanır hepsine tek tekayar yapıp diğer 3 no seceneğinden uygun olanı secmeniz gerekir ama adidas'ı silerseniz o noyu kullanamazsınız onun yerine yüklediğiniz no onun yerini alır
serdar27 arkadaşım anlamadın sen beni nası import weya export licaz diorum afs explorer lamı graphic studio ylamı deiştirceimiz dosyanın adı ne_? sorum bu tam olarak....
Sailorman89 Orjinal Mesajı Yazan: serdar27 arkadaşım anlamadın sen beni nası import weya export licaz diorum afs explorer lamı graphic studio ylamı deiştirceimiz dosyanın adı ne_? sorum bu tam olarak.... 0_text.afs nin içinde etc_ee_tex.bin
serdar27 Orjinal Mesajı Yazan: suatcagdas 0_text.afs nin içinde etc_ee_tex.bin eywallah kardeşim saolasın aradıım buydu...
Sailorman89 Orjinal Mesajı Yazan: serdar27 arkadaşlar yüklemeye çalıştım ama yükleyemedim resimli fln anlatılabilirmi acaba.. what !! :(
serdar27 graphic studio ile anlatırmısınız diorum resim ekleyerek... daa önce bi yamanın nası yükleniceini resimli anlatan birini görmedin heralde şaşırdın...!:)
Sailorman89 Orjinal Mesajı Yazan: serdar27 graphic studio ile anlatırmısınız diorum resim ekleyerek... daa önce bi yamanın nası yükleniceini resimli anlatan birini görmedin heralde şaşırdın...!:) yoq evet görmedim... kusura bakma daha yeniyim bu işte.. bende bilmiyremm cahillik işte :D :D :D